Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandNicolien haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Financiële stage in Auckland

Hey, ik ben Nicolien! Voor mijn studie Bedrijfseconomie loop ik stage bij een groot tourbedrijf in Nieuw-Zeeland. Ik houd me hier vooral bezig met accounting, zoals invoices afronden, bedragen checken en facturen versturen. Daarnaast krijg ik ook veel speciale taken zoals het helpen bij de marketing afdeling of de reservations. Dit zorgt voor afwisseling tussen het accounting werk. Ik vind het ook leuk dat ik al super veel geleerd heb en bezig ben met de dagelijkse accounting taken.

Vanaf het moment dat ik zeker wist dat ik naar Nieuw-Zeeland wilde heb ik me ingeschreven bij stagereizen. Het proces ging sneller dan ik had verwacht en de eerste optie voor een stagebedrijf was meteen een match. Ik kreeg een mailtje dat ik een skype gesprek had en dit gesprek verliep goed. Het duurde echter nog wel een week voordat ik te horen kreeg dat ik aangenomen was. Daarna verliep alles heel soepel en was het contract snel getekend. Het proces met betrekking tot het vinden van mijn stage verliep dus goed en soepel. Ik kreeg ook altijd snel antwoord op mijn vragen en het proces was duidelijk.

Tot nu toe vind ik het hier geweldig. Ik heb super veel leuke mensen ontmoet en al zoveel leuke dingen gedaan. De sfeer is heel chill en het land is super mooi. Ik zou iedereen zeker aanraden een keer naar Nieuw-Zeeland te gaan, ondanks dat het zo ver weg is! Ik kan niet echt 1 leukste herinnering benoemen. Het sandboarden was top; de superhoge swing in Taupo was gaaf; het weekendje Wellington was super. De mensen die ik hier ontmoet heb maken het sowieso veel leuker!

Natuurlijk is er af en toe heimwee, maar omdat het geen grote cultuur shock is en ik hele fijne mensen heb leren kennen voel ik me hier zeker thuis! Iedereen is zo aardig, ook voorbijgangers op straat en mensen die je helemaal niet kent zijn altijd bereid je te helpen.

Over Stagereizen

Mijn ervaring met Stagereizen is heel positief. Als ik een vraag had kwam er super snel antwoord. De orientatie was fijn, zo leerde ik snel wat belangrijke en handige dingen over Auckland en Nieuw-Zeeland.

Ik ben ook heel tevreden over de stage die ze voor mij gevonden hebben en de activiteiten die georganiseerd worden zijn top. Ik heb hierdoor al super veel gezien en gedaan. Het is een goede manier om veel mensen te leren kennen.

Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tessa

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in International Business

Halloo, ik ben Tessa! In 2017 heb ik stage gelopen als all-round intern binnen een au-pair bureau in Nieuw-Zeeland. Super leuk als je van kinderen houdt! Lees hier wat mijn stage allemaal te bieden had.

Lees ervaring
Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Sydney

Boris

Sydney, Australië
Stage in Sales & Marketing

Hello! Mijn naam is Boris. In 2015 heb ik mijn tijd doorgebracht in Sydney. Echt een top tijd gehad! Ik werkte o.a. samen met de manager en de  directeur. Check het hier!

Lees ervaring
Stagiair die reist gedurende zijn stage in Nieuw-Zeeland

Jasper

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Bouwkunde

Hoi, ik ben Jasper! Ik heb in 2014 stage gelopen in Nieuw-Zeeland. Ben jij benieuwd naar de inhoud van mijn stage en wat ik het vetste hier in Nieuw-Zeeland vond? Check het hier…

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.