Hey, ik ben Nicolien! Voor mijn studie Bedrijfseconomie loop ik stage bij een groot tourbedrijf in Nieuw-Zeeland. Ik houd me hier vooral bezig met accounting, zoals invoices afronden, bedragen checken en facturen versturen. Daarnaast krijg ik ook veel speciale taken zoals het helpen bij de marketing afdeling of de reservations. Dit zorgt voor afwisseling tussen het accounting werk. Ik vind het ook leuk dat ik al super veel geleerd heb en bezig ben met de dagelijkse accounting taken.

Vanaf het moment dat ik zeker wist dat ik naar Nieuw-Zeeland wilde heb ik me ingeschreven bij stagereizen. Het proces ging sneller dan ik had verwacht en de eerste optie voor een stagebedrijf was meteen een match. Ik kreeg een mailtje dat ik een skype gesprek had en dit gesprek verliep goed. Het duurde echter nog wel een week voordat ik te horen kreeg dat ik aangenomen was. Daarna verliep alles heel soepel en was het contract snel getekend. Het proces met betrekking tot het vinden van mijn stage verliep dus goed en soepel. Ik kreeg ook altijd snel antwoord op mijn vragen en het proces was duidelijk.

Tot nu toe vind ik het hier geweldig. Ik heb super veel leuke mensen ontmoet en al zoveel leuke dingen gedaan. De sfeer is heel chill en het land is super mooi. Ik zou iedereen zeker aanraden een keer naar Nieuw-Zeeland te gaan, ondanks dat het zo ver weg is! Ik kan niet echt 1 leukste herinnering benoemen. Het sandboarden was top; de superhoge swing in Taupo was gaaf; het weekendje Wellington was super. De mensen die ik hier ontmoet heb maken het sowieso veel leuker!

Natuurlijk is er af en toe heimwee, maar omdat het geen grote cultuur shock is en ik hele fijne mensen heb leren kennen voel ik me hier zeker thuis! Iedereen is zo aardig, ook voorbijgangers op straat en mensen die je helemaal niet kent zijn altijd bereid je te helpen.

Over Stagereizen

Mijn ervaring met Stagereizen is heel positief. Als ik een vraag had kwam er super snel antwoord. De orientatie was fijn, zo leerde ik snel wat belangrijke en handige dingen over Auckland en Nieuw-Zeeland.

Ik ben ook heel tevreden over de stage die ze voor mij gevonden hebben en de activiteiten die georganiseerd worden zijn top. Ik heb hierdoor al super veel gezien en gedaan. Het is een goede manier om veel mensen te leren kennen.

Meer blog artikelen