Amy haar stage ervaring in Australië

Communicatie Afstudeerstage in Sydney

G’day mate! Mijn naam is Amy en ik heb voor een kleine vijf maanden mijn afstudeerstage gelopen in Sydney Australië. Wat ooit begon als een wild idee was binnen een maand ineens werkelijkheid!

Over mijn buitenlandse stage

In Nederland studeer ik Communicatie aan de hogeschool van Leiden en ik moest en zal één keer naar het buitenland zijn gegaan tijdens mijn opleiding. Via Stagereizen ben ik terechtgekomen bij een super leuk bedrijf in het westen van Sydney waar ik mee heb gewerkt op de marketing- en salesafdeling. Hier werkte ik drie dagen per week en had ik, naast het schrijven van mijn scriptie, veel verantwoordelijkheid voor verschillende projecten. Zo heb ik veel promotionele activiteiten bedacht en uitgevoerd en heb ik een loyaliteitsprogramma opgezet voor het bedrijf.

Stage in Sydney

Ik heb een geweldige tijd gehad in Sydney en haar omgeving. Ik zou hier het liefst voor altijd willen blijven! Geen een dag was hetzelfde: van the Great Ocean Drive naar walvissen spotten in Jervis Bay, van surfen in Cronulla naar lopen over de Harbour Bridge en van kangoeroes aaien tot hiken in Palm Beach. Als je opzoek bent naar een avontuurlijke maar chille plek om je stage te lopen: Sydney is the place to be!

Mijn advies

Helaas komen alle mooie dingen tot een eind en zo ook mijn stageperiode in Sydney. Als afsluiter ga ik nog een paar dagen naar Cairns om te snorkelen in de Great Barrier Reef en om te vieren dat mijn scriptie ingeleverd is! Mocht jij ook net als mij ineens het wilde idee hebben om naar de andere kant van de wereld te willen vertrekken, dan zeg ik je dit: doen, doen en nog eens DOEN. Ik heb er geen één seconde spijt van gehad!

Stagiaire aan het werk tijdens haar stage in Nieuw-Zeeland

Kyra

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Multimedia & Design

Hi! Ik ben Kyra, 22 jaar en studeer Communicatie, Media & Design. Tijdens mijn stage heb ik een nieuwe website gemaakt voor het bedrijf waar ik stage liep. Check hier mijn verhaal!

Lees ervaring
Stagiaire tijdens haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tina

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Business Event Management

Hi there! Mijn naam is Tina. In 2017 heb ik een halfjaartje in Nieuw-Zeeland gewoond voor een vette stage: eventmanagement bij de organisatie van een groot filmfestival!

Lees ervaring
Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Australië

Rosanne

Sydney, Australië
Stage in Bouwkunde

Hoi! Ik ben Rosanne. Normaal studeer ik bouwkunde in Groningen, maar nu zit ik in Sydney en loop ik mee bij een echt architectenbureau! Lees mijn ervaring hier.

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.