Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Sydney

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieBoris zijn stage ervaring in Australië

Sales & Marketing stage in Sydney

Hallo, mijn naam is Boris en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen en op dit moment ben ik mijn tweede jaar aan het afronden. Ik heb stage gelopen bij een hotel in Sydney. Ik werkte hier op de sales & marketing afdeling samen met de manager, directeur en nog een andere stagiair.

De voornaamste twee redenen dat ik voor een stage naar Australië ben gegaan zijn de cultuur en het weer. Het weer spreekt wel voor zich, zelfs in de “winter” blijft het hier rond de 20 graden. Daarnaast spreekt de cultuur me heel erg aan omdat iedereen hier vriendelijker en rustiger over komt. Ik kan gerust “mate” tegen mijn General Manager zeggen, dat zijn de kleine dingen waardoor je het gevoel krijgt dat iedereen hier meer als gelijke wordt behandeld.

Mijn hoogtepunt in Australië was de ferry naar Manly, dat was zo’n mooie trip! Het is een bootreis van ongeveer 30 minuten, met een geweldig uitzicht over het Opera House en de Harbour Brigde. Ook zijn er heel mooie huizen en prachtige stranden te zien bij deze bootreis.

Over Stagereizen

Stagereizen is top! Stagereizen biedt heel veel flexibiliteit en helpt je echt naar jouw wensen. Verder organiseren ze leuke trips en borrelavonden als je eenmaal bent aangekomen in Australië!

Stagiaire aan het werk tijdens haar stage in Nieuw-Zeeland

Kyra

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Multimedia & Design

Hi! Ik ben Kyra, 22 jaar en studeer Communicatie, Media & Design. Tijdens mijn stage heb ik een nieuwe website gemaakt voor het bedrijf waar ik stage liep. Check hier mijn verhaal!

Stagiaire tijdens haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tina

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Business Event Management

Hi there! Mijn naam is Tina. In 2017 heb ik een halfjaartje in Nieuw-Zeeland gewoond voor een vette stage: eventmanagement bij de organisatie van een groot filmfestival!

Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Australië

Rosanne

Sydney, Australië
Stage in Bouwkunde

Hoi! Ik ben Rosanne. Normaal studeer ik bouwkunde in Groningen, maar nu zit ik in Sydney en loop ik mee bij een echt architectenbureau! Lees mijn ervaring hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.