Daniel heeft zijn stage buitenland doorgebracht in Melbourne.

Hoi ik ben Daniel en ik heb mijn afstudeerstage in Melbourne gedaan! Ik ben 23 jaar oud en studeer International Business and Management Studies in Zeeland. Mijn stage in Australië duurde ongeveer 20 weken, maar ik zou daar maar al te graag langer blijven. Het leven ‘down under’ past precies bij mijn levensmotto:

“Don’t take life too seriously, you’ll never get out alive”!

Twee keer op stage via Stagereizen

Ik was op zoek naar een stageplek in Australië, toen ik mezelf herinnerde aan een fantastische tijd die ik eerder in Nieuw-Zeeland had, dankzij Stagereizen. Ik zocht online naar hun pagina en kwam weer in contact met Stagereizen. Mijn keuze voor Australië maakte ik snel, omdat ik de relaxte leefstijl en de geweldige mentaliteit Down Under erg kan waarderen.

Mijn afstudeerstage als strategisch adviseur was fantastisch. Mijn werkzaamheden waren het onderzoeken van de interne en externe bedrijfsprocessen op zoek naar eventuele verbeteringen. Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op hoe gebruikelijke bedrijfsmodellen aangepast/gebruikt kunnen worden om strategisch onderzoek te vereenvoudigen.

Over Stagereizen

Stagereizen heeft een geweldig team dat je helpt met al het nodige. Je kunt ze altijd bereiken, vragen om hulp en ze verzorgen leuke uitstapjes die je je leven lang zal herinneren!

Meer blog artikelen