Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel zijn stage ervaring in Australië

Stage strategisch adviseur in Melbourne

Daniel heeft zijn stage buitenland doorgebracht in Melbourne.

Hoi ik ben Daniel en ik heb mijn afstudeerstage in Melbourne gedaan! Ik ben 23 jaar oud en studeer International Business and Management Studies in Zeeland. Mijn stage in Australië duurde ongeveer 20 weken, maar ik zou daar maar al te graag langer blijven. Het leven ‘down under’ past precies bij mijn levensmotto:

“Don’t take life too seriously, you’ll never get out alive”!

Twee keer op stage via Stagereizen

Ik was op zoek naar een stageplek in Australië, toen ik mezelf herinnerde aan een fantastische tijd die ik eerder in Nieuw-Zeeland had, dankzij Stagereizen. Ik zocht online naar hun pagina en kwam weer in contact met Stagereizen. Mijn keuze voor Australië maakte ik snel, omdat ik de relaxte leefstijl en de geweldige mentaliteit Down Under erg kan waarderen.

Mijn afstudeerstage als strategisch adviseur was fantastisch. Mijn werkzaamheden waren het onderzoeken van de interne en externe bedrijfsprocessen op zoek naar eventuele verbeteringen. Mijn afstudeeronderzoek richtte zich op hoe gebruikelijke bedrijfsmodellen aangepast/gebruikt kunnen worden om strategisch onderzoek te vereenvoudigen.

Over Stagereizen

Stagereizen heeft een geweldig team dat je helpt met al het nodige. Je kunt ze altijd bereiken, vragen om hulp en ze verzorgen leuke uitstapjes die je je leven lang zal herinneren!

Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tessa

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in International Business

Halloo, ik ben Tessa! In 2017 heb ik stage gelopen als all-round intern binnen een au-pair bureau in Nieuw-Zeeland. Super leuk als je van kinderen houdt! Lees hier wat mijn stage allemaal te bieden had.

Lees ervaring
Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Sydney

Boris

Sydney, Australië
Stage in Sales & Marketing

Hello! Mijn naam is Boris. In 2015 heb ik mijn tijd doorgebracht in Sydney. Echt een top tijd gehad! Ik werkte o.a. samen met de manager en de  directeur. Check het hier!

Lees ervaring
Stagiair die reist gedurende zijn stage in Nieuw-Zeeland

Jasper

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Bouwkunde

Hoi, ik ben Jasper! Ik heb in 2014 stage gelopen in Nieuw-Zeeland. Ben jij benieuwd naar de inhoud van mijn stage en wat ik het vetste hier in Nieuw-Zeeland vond? Check het hier…

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.