Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Australië

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieDanielle haar stage ervaring in Australië

Stage web design in Sydney

Ik ben Danielle, 25 jaar oud en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik was verantwoordelijk voor de content op de website van het bedrijf waar ik stage liep, maar ook voor de interne communicatie, nieuwsbrieven en persberichten. Verder werkte ik natuurlijk ook elke dag aan het verbeteren van m’n Engels, wat best natuurlijk ging doordat het overal om me heen was.

Het liefst was ik elk weekend wel op reis gaan, maar dat zouden dure vliegtickets zijn voor maar twee dagen. Dus ging ik met m’n huisgenootjes dagjes weg, lekker brunchen of uit eten of gewoon een wijntje doen ergens. Sydney heeft zoveel leuke cafés en restaurantjes, dat we elke keer wel ergens anders heen konden.

M’n hele Eastcoast trip was mijn mooiste momentje in Australië, waarvan de Whitsundays toch wel het hoogtepunt waren. Daar hadden we gezwommen met schildpadden, maar ook het knuffelen met wallabies en kangaroos in Currumbin was onbeschrijflijk leuk, schattig en rustgevend.

Over Stagereizen

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Stagereizen gehad, van voordat ik vertrok tot en met dat ik in Australië aankwam!

Het leuke aan Sydney vind ik dat alles zo relaxed is en veel draait om het strand. In het weekend zit het hele strand dan ook vol en tegen de avond gaat iedereen er Barbequen en muziek luisteren of maken. The real ozzie life style!

Stagiair gedurende zijn buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Ben

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Communicatie

Hi ik ben Ben! Ik heb in 2013 stage gelopen bij de universiteit in Auckland. Ik had de leiding over diverse projecten. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan verder!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.