Diede deed een International Business Stage in Australië

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieDiede haar stage ervaring in Australië

Business stage in Sydney

Hi allemaal, Mijn naam is Diede. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer International business in Maastricht. Tijdens mijn stage hielp ik mijn manager met het boeken van trips, hotels enzovoort. Verder had ik heel de dag contact met klanten en werk ik aan marketingplannen. Ik ging me op den duur ook meer bezig gaan houden met het verkopen van trips.

Ik ben naar Australië gegaan omdat het hier bijna altijd zonnig is, het een erg fijn land is om in te wonen en omdat het goed voor mijn Engels is.

Naar het strand gaan was absoluut mijn favoriete bezigheid! Ik vond het heerlijk om met goed weer aan het strand te liggen. Verder vond ik het leuk om uit te gaan in de weekenden en om gezellig uit eten te gaan. Het mooiste moment in Australië vond ik een wandeling in het Royal National Park dat 2 uur rijden van Sydney ligt. Het is een prachtig natuur gebied dat voelt alsof je echt in the middle of nowhere bent, maar je bent maar 2 uur van Sydney vandaan.

Kippenvel momentje

Mijn kippenvel momentje was toen ik in het vliegtuig zat en over Sydney vloog, toen besefte ik me pas echt dat Sydney mijn ”huis” voor de komende 6 maanden zou zijn.

Over Stagereizen

Stagereizen is echt een fijne organisatie. Ze zijn heel betrokken en ze werken erg hard om het allemaal goed te regelen voor de stagiaires.

Emmy maakte een video over haar stage in Australië

Emmy

Sydney, Australië
Stage in food & technology

Hi, ik ben Emmy en ik liep stage in Sydney, Australië. In Nederland volg ik de opleiding Voedingsmiddelen-technologie. Benieuwd? Bekijk hier mijn video.

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Ilja heeft een geweldige finance stage in Nieuw-Zeeland gelopen

Ilja

Auckland, Nieuw-Zeeland
Finance stage

Hoi, ik ben Ilja, 19 jaar, en ik kom uit Giethoorn. Ik wilde eigenlijk een stage in Australië doen, maar heb toch voor Nieuw-Zeeland gekozen. Spijt? Bekijk zelf mijn video maar eens.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.