Kim de stagiaire tijdens haar Fysiotherapie Stage in Australië

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieKim haar stage ervaring in Australië

Fysiotherapie Stage

Kim heeft haar stage in het buitenland doorgebracht in Sydney, Australië.

Hi! Ik ben Kim, 21 jaar en student Fysiotherapie aan de hogeschool Leiden. En ik heb het geluk dat ik 5 maanden lang mag stage lopen bij een geweldige instelling in Australië! Een private instelling met hele interessante patiënten met bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose of een herseninfarct. Ik maak ochtenden in het zwembad en doe een flinke training in de “gym”.

Ik was in Nederland altijd al geïnteresseerd in neurologie en hoe het brein het bewegingspatroon kan veranderen en hier kan ik dat allemaal in de praktijk zien. Het is geweldig om van zo dichtbij te zien hoe het werkt in plaats van de droge stof uit een boek leren. Ik heb bepaalde patiënten die nu “van mij” zijn en ik dus de komende maanden heel goed kan monitoren en hopelijk hun beginmetingen ontzettend verbeteren door mijn behandeling.

En daarnaast woon ik in een supergave stad, heb ik in het weekend tijd om op het strand te liggen of te skydiven of de Blue Mountains te ontdekken of gewoon een heerlijk groot shopping center te ontdekken. I love it!

Emmy maakte een video over haar stage in Australië

Emmy

Sydney, Australië
Stage in food & technology

Hi, ik ben Emmy en ik liep stage in Sydney, Australië. In Nederland volg ik de opleiding Voedingsmiddelen-technologie. Benieuwd? Bekijk hier mijn video.

Lindsay vertelt over haar stage in Australië in Sydney

Lindsay

Sydney, Australië
Stage in voedingsmiddelentechnologie

Hai, mijn naam is Lindsay, ik ben 20 jaar en in Nederland studeer ik Voedingsmiddelentechnologie. In het derde jaar gaan wij stagelopen in het buitenland. Bekijk hier mijn video.

Nick vertelt in een video over zijn stage in Nieuw-Zeeland

Nick

Auckland, Nieuw-Zeeland
IT en Business Stage

Hoi, mijn naam is Nick en ik kom uit België. Ik heb stage gelopen in Auckland, bij een IT bedrijf en hier business, development en IT gedaan. Hoe dat was? Bekijk het hier!

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.