Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandKylie’s stage ervaring in Australië

Stage event-management in Sydney

Stage Australië ervaring Kylie

Kylie heeft haar buitenlandstage doorgebracht in Sydney. Het is voor haar altijd al een droom geweest om af te reizen naar de andere, zonnige kant van de wereld. Veel verder dan Australië kan je eigenlijk niet gaan, en laat het daar nou ook gelijk prachtig weer te zijn! Nu is het altijd een optie om naar Australië op vakantie te gaan, maar je leert het land veel beter kennen wanneer je er daadwerkelijk een paar maanden woont. Dit was voor Kylie een van de redenen om een geweldige vakantie te combineren met een stage in Australië.

Binnen haar studie richt ze zich vooral op marketing en eventmanagement en daardoor was Kylie op zoek naar een stage binnen de evenementenbranche. Sydney is het bruisende hart van Australië en bood voor Kylie een fantastische stage in een groot evenementenbureau. Ze was tijdens haar stage vooral creatief bezig en ontwierp posters voor de evenementen en ander communicatie- of promotiemateriaal.

Deze stage in Sydney bood daarnaast een groot netwerk en een enorme boost voor haar Engels niveau. Dit is voor veel studenten een van de redenen om een stage in Australië te lopen, in de internationale wereld is het namelijk in veel bedrijven een vereiste om goed Engels te spreken. Binnen de eerste weken in je stage in Australië of Nieuw-Zeeland ontwikkel jij je al enorm op dit gebied: iedereen om je heen spreekt Engels en je past je snel aan.

Buiten haar stage werkte ze wat uren bij een bar en ging ze ’s weekends vaak op een weekendtrip met haar vrienden die Stagereizen organiseert. Samen met alle andere stagiaires in Sydney gaan we namelijk een aantal weekenden op reis naar toeristische highlights zoals een surfweekend, de Blue Mountains en een abseil-weekend. Zo zie je niet alleen super veel van de omgeving tijdens je stage, maar ontmoet je tegelijkertijd ook nog eens alle stagiaires!

Wil jij ook zo’n toffe stage ervaring? Schrijf je dan snel in! Voor bijna iedereen weten we binnen 3 tot 8 weken een stage te vinden en via Stagereizen heb je gegarandeerd een fantastische tijd.

Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Auckland Nieuw-Zeeland

Dennie

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Hey, ik ben Dennie! In 2013 heb ik in Auckland stage gelopen voor een marketingbureau. Het tofste aan Nieuw-Zeeland vond ik alle tripjes! Lees hier wat ik allemaal gedaan heb.

Lees ervaring
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Australië

Danielle

Melbourne, Ausyralië
Stage in Web design

Hey mijn naam is Danielle! Ik had in Sydney een erg uitgebreide stage waarbij ik voor verschillende dingen verantwoordelijk was. Lees er hier alles over!

Lees ervaring
Stagiair gedurende zijn stage in het buitenland in Nieuw-Zeeland

Timo

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Heyhey, mijn naam is Timo. Voor mij is Nieuw-Zeeland het mooiste land waar ik ooit geweest ben. Vooral het Zuidereiland als vakantietrip spande de kroon. Check het hier!

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.