Niels vertelt over zijn Marketing Strategie Stage in Sydney Australië

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieNiels zijn stage ervaring in Australië

Marketing Strategie Stage in Sydney

Niels heeft zijn stage buitenland doorgebracht in Australië.

Hi there! Ik ben Niels, 24 jaar en ik heb mijn afstudeerstage van mijn hbo-studie International Marketing Management in Australië gedaan. Sinds 4 jaar studeer en woon ik in Utrecht.

“The highest and most beautiful things in life are not to be heard about, nor read about, nor seen but, if one will, are to be lived.”

Begin februari ben ik vanuit Japan naar Sydney, Australië gevlogen. Ik had  4 maanden in Japan gestudeerd en kon niet wachten om vanuit de kou naar de warmte te vliegen.

Het bedrijf waar ik stage heb gelopen helpt huiseigenaren met alles rondom hun huis. Verzekeringen, hulp bij noodgevallen. Hier was ik verantwoordelijk voor het schrijven van een nieuwe marketingstrategie voor een nieuwe online service.

Australië heeft als land altijd al hoog op mijn bucket list gestaan om te gaan backpacken. Toen ik mij ben gaan oriënteren waar ik wou afstuderen was Australië natuurlijk mijn nummer één keuze! Ook ben ik na mijn stage in Australië nog een paar maanden langer gebleven om meer van Australië te zien.

Nick vertelt in een video over zijn stage in Nieuw-Zeeland

Nick

Auckland, Nieuw-Zeeland
IT en Business Stage

Hoi, mijn naam is Nick en ik kom uit België. Ik heb stage gelopen in Auckland, bij een IT bedrijf en hier business, development en IT gedaan. Hoe dat was? Bekijk het hier!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lindsay vertelt over haar stage in Australië in Sydney

Lindsay

Sydney, Australië
Stage in voedingsmiddelentechnologie

Hai, mijn naam is Lindsay, ik ben 20 jaar en in Nederland studeer ik Voedingsmiddelentechnologie. In het derde jaar gaan wij stagelopen in het buitenland. Bekijk hier mijn video.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.