NinaRosa deed haar stage in Australië over marketing in Sydney

Australie kangoeroe boord deze kom je tegen tijdens je stage in AustralieNina Rosa haar stage ervaring in Australië

Online Marketing stage

Mijn stage heeft een perfecte balans van hard werken en plezier maken. We hebben elke vrijdag een winestorm, dat is een brainstormsessie met wijn en lekkers. En elke woensdag hebben we een barbecue of picknick, die ik deze week mag organiseren! Aan de andere kant wordt er veel van me verwacht. Soms krijg ik opeens vijf taken erbij in een half uurtje voor die dag. Maar daar leer ik wel weer heel veel van.

Ik ben uit eten geweest in een restaurant (de Obar) dat heel hoog in een toren zit en ronddraait zodat je uitkijkt over de stad. En ik ben gered op Bondi Beach (ik kon echt nog wel terug zwemmen, hoor). Vorige week had ik een zwembadfeestje in een hele vette club en daar was Gary van Geordie Shore.

Een mooie herinnering

Samen met een jongen van stage ben ik op een Blue Mountains trip geweest. Het begon al heel vroeg (op zondag nog wel), we werden namelijk om 7:15 opgehaald. Twee levensdoelen van mij zijn het aaien van een koala en een kangoeroe. Die heb ik allebei kunnen vervullen voordat het ook maar 9 uur ‘s ochtends was. We gingen namelijk naar het Featherdale Wildlife Park. Omdat het zo vroeg was, was het ook erg rustig – super fijn. Vond het toen al geweldig. Daarna gingen we naar de Blue Mountains met de bus. De gids was ook erg aardig en vertelde veel over Australië zoals de natuur en de Aboriginals. De hike in de Blue Mountains was best zwaar maar het was het absoluut waard. Daarna gingen we picknicken vlakbij de Three Sisters, de drie stenen. Toen we weer een beetje energie hadden gingen we met het busje naar een andere plek om te hiken en konden we de Mountains van een ander perspectief zien. Daarna gingen we naar huis. Iedereen was doodmoe, het was al 6 uur. We gingen nog even een drankje doen in de Side Bar en daarna heb ik geslapen als een roosje.

Over Stagereizen

Ik ben blij dat ik Stagereizen heb ingeschakeld. Het team is vriendelijk en ik heb echt het idee dat zij mij begrijpen. Bovendien reageren ze snel doordat ze zo dichtbij mij zitten. Ze hebben heel veel spanning voor mij weggehaald en daardoor heb ik doorgezet voor dit buitenlandse avontuur dat ik nooit meer zal vergeten.

Emmy maakte een video over haar stage in Australië

Emmy

Sydney, Australië
Stage in food & technology

Hi, ik ben Emmy en ik liep stage in Sydney, Australië. In Nederland volg ik de opleiding Voedingsmiddelen-technologie. Benieuwd? Bekijk hier mijn video.

Bekijk video
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Ilja heeft een geweldige finance stage in Nieuw-Zeeland gelopen

Ilja

Auckland, Nieuw-Zeeland
Finance stage

Hoi, ik ben Ilja, 19 jaar, en ik kom uit Giethoorn. Ik wilde eigenlijk een stage in Australië doen, maar heb toch voor Nieuw-Zeeland gekozen. Spijt? Bekijk zelf mijn video maar eens.

Bekijk video

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.