Hallo! Ik ben Amanda uit Nijmegen. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer logistiek en economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb stage gelopen bij een transportbedrijf op de logistieke afdeling.

Ik heb zorg gedragen voor het hele logistieke proces bij mijn stage. Vanaf het moment dat de goederen binnen komen totdat de goederen weer weg gaan. Ik moest er ook voor zorgen dat de computersystemen overeen komen met wat de werknemers doen in het warehouse.

Ik moest voor mijn studie een half jaar stage lopen en toen ik hoorde dat dit ook in het buitenland kon, heb ik me meteen ingeschreven. Ik wou graag naar een Engelstalig land, een land waar ik nog nooit was geweest en naar een land met zomer en zon. Toen kwam ik al snel uit op Australië en Nieuw-Zeeland. Omdat het in Nieuw-Zeeland makkelijker was om een stage te vinden die mijn school zou goedkeuren heb ik uiteindelijk voor Nieuw-Zeeland gekozen.

“Eigenlijk zijn alle mooie plekken buiten Auckland mijn meest favoriete delen van Nieuw-Zeeland.”

Coromandel en Tauranga vond ik heel erg mooi maar eigenlijk alle stranden hier zijn mooi.

Over Stagereizen

Stagereizen helpt je van het begin tot het einde bij je stage in Nieuw-Zeeland. Ze zorgen niet alleen voor de juiste stageplek maar ook voor leuke tripjes, veel handige informatie en een sociaal leven. Ik ben erg tevreden over Stagereizen.

Meer blog artikelen