Hallo, mijn naam is Boris en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen en op dit moment ben ik mijn tweede jaar aan het afronden. Ik heb stage gelopen bij een hotel in Sydney. Ik werkte hier op de sales & marketing afdeling samen met de manager, directeur en nog een andere stagiair.

De voornaamste twee redenen dat ik voor een stage naar Australië ben gegaan zijn de cultuur en het weer. Het weer spreekt wel voor zich, zelfs in de “winter” blijft het hier rond de 20 graden. Daarnaast spreekt de cultuur me heel erg aan omdat iedereen hier vriendelijker en rustiger over komt. Ik kan gerust “mate” tegen mijn General Manager zeggen, dat zijn de kleine dingen waardoor je het gevoel krijgt dat iedereen hier meer als gelijke wordt behandeld.

Mijn hoogtepunt in Australië was de ferry naar Manly, dat was zo’n mooie trip! Het is een bootreis van ongeveer 30 minuten, met een geweldig uitzicht over het Opera House en de Harbour Brigde. Ook zijn er heel mooie huizen en prachtige stranden te zien bij deze bootreis.

Over Stagereizen

Stagereizen is top! Stagereizen biedt heel veel flexibiliteit en helpt je echt naar jouw wensen. Verder organiseren ze leuke trips en borrelavonden als je eenmaal bent aangekomen in Australië!

Meer blog artikelen