Mijn naam is Carmen, 19 jaar en ben student Advanced Business Creation aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Dit is een marketing opleiding dat zich focust op innovatief en creatief ondernemerschap. Ik loop op dit moment stage bij een consultancy bedrijf in Auckland dat zich specialiseert in Web Design. Mijn stagetaken bestaan vooral uit onderzoek doen, trends en ontwikkelingen bekijken en de branding van een nieuwe dienst doen.

Ik heb van jongs af aan al (zo hard als het maar kan) geroepen: ‘Ik blijf echt niet in Nederland, ik ga in het buitenland wonen! En dan het liefst zo ver mogelijk weg’ Nou.. Dat is gelukt! Deze stageperiode is altijd een droom van mij geweest en toen het zover was, durfde ik niet meer. Ik heb met heel veel mensen gesproken, en iedereen zei: ‘Als je het nu niet doet, krijg je spijt. Grijp deze kans met beide handen aan en leef je droom!’ En dat is wat ik heb gedaan, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn leven als een ‘temporary Kiwi’, heb ik besloten om een video-blog bij te houden. Hierin kun je zien hoe het leven van een stagiaire aan de andere kant van de wereld eraan toe gaat, en geloof me, dat is veel vetter dan het leven van een stagiaire in Nederland! Ben je benieuwd? Neem dan gerust een kijkje hier.

Als je nog vragen hebt, of meer over mijn ervaringen wil weten, vraag Stagereizen dan zeker om mijn gegevens.

Meer blog artikelen