Ik ben Danielle, 25 jaar oud en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik was verantwoordelijk voor de content op de website van het bedrijf waar ik stage liep, maar ook voor de interne communicatie, nieuwsbrieven en persberichten. Verder werkte ik natuurlijk ook elke dag aan het verbeteren van m’n Engels, wat best natuurlijk ging doordat het overal om me heen was.

Het liefst was ik elk weekend wel op reis gaan, maar dat zouden dure vliegtickets zijn voor maar twee dagen. Dus ging ik met m’n huisgenootjes dagjes weg, lekker brunchen of uit eten of gewoon een wijntje doen ergens. Sydney heeft zoveel leuke cafés en restaurantjes, dat we elke keer wel ergens anders heen konden.

M’n hele Eastcoast trip was mijn mooiste momentje in Australië, waarvan de Whitsundays toch wel het hoogtepunt waren. Daar hadden we gezwommen met schildpadden, maar ook het knuffelen met wallabies en kangaroos in Currumbin was onbeschrijflijk leuk, schattig en rustgevend.

Over Stagereizen

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Stagereizen gehad, van voordat ik vertrok tot en met dat ik in Australië aankwam!

Het leuke aan Sydney vind ik dat alles zo relaxed is en veel draait om het strand. In het weekend zit het hele strand dan ook vol en tegen de avond gaat iedereen er Barbequen en muziek luisteren of maken. The real ozzie life style!

Meer blog artikelen