Hallo, ik ben Dennie, ik ben 24 jaar en kom uit Groningen, maar spreek geen Gronings. Als derdejaars student aan de opleiding Commerciële Economie (Marketing & Sales) doe ik een buitenlandse stage van 20 weken hier in Auckland, Nieuw-Zeeland.

‘Hoe verder, hoe beter’ was mijn gedachte voor mijn buitenland stage. Waarop mijn stagebegeleider van mijn opleiding met een aanbieding kwam voor een leuke stageplek in Nieuw-Zeeland via Stagereizen. Lang nadenken hierover hoefde ik niet. Mijn koffer was al ingepakt voordat ik mijn vliegticket geboekt had.

Ik doe een marketingstage waarvan het doel is om promotie en een product/dienst analyse te doen voor de internationale tak. Daarnaast doe ik ook de dagelijkse werkzaamheden zoals e-mails beantwoorden.

Reizen hier in Nieuw-Zeeland is één van mij favoriete bezigheden, zoals roadtrips met andere stagiaires, weekendtrips vanuit Stagereizen en dag tripjes. Onlangs ben ik naar Cape Reinga geweest, gaan raften in Rotorua en heb ik onder een waterval gezwommen in Whangarei. Mijn ultieme kippenvel momentje was toch wel toen ik op het aller noordelijkste puntje van Nieuw-Zeeland stond. Dat uitzicht! Wauw….

Meer blog artikelen