Hi allemaal, Mijn naam is Diede. Ik ben 20 jaar oud en ik studeer International business in Maastricht. Tijdens mijn stage hielp ik mijn manager met het boeken van trips, hotels enzovoort. Verder had ik heel de dag contact met klanten en werk ik aan marketingplannen. Ik ging me op den duur ook meer bezig gaan houden met het verkopen van trips.

Ik ben naar Australië gegaan omdat het hier bijna altijd zonnig is, het een erg fijn land is om in te wonen en omdat het goed voor mijn Engels is.

Naar het strand gaan was absoluut mijn favoriete bezigheid! Ik vond het heerlijk om met goed weer aan het strand te liggen. Verder vond ik het leuk om uit te gaan in de weekenden en om gezellig uit eten te gaan. Het mooiste moment in Australië vond ik een wandeling in het Royal National Park dat 2 uur rijden van Sydney ligt. Het is een prachtig natuur gebied dat voelt alsof je echt in the middle of nowhere bent, maar je bent maar 2 uur van Sydney vandaan.

Kippenvel momentje

Mijn kippenvel momentje was toen ik in het vliegtuig zat en over Sydney vloog, toen besefte ik me pas echt dat Sydney mijn ”huis” voor de komende 6 maanden zou zijn.

Over Stagereizen

Stagereizen is echt een fijne organisatie. Ze zijn heel betrokken en ze werken erg hard om het allemaal goed te regelen voor de stagiaires.

Meer blog artikelen