Jorinde heeft haar stage in het buitenland doorgebracht in Sydney, Australië.

Mijn naam is Jorinde en ik ben 23 jaar. Ik woon in Nederland in Groningen waar ik ook de opleiding HRM (Human Resource Manager) volg. Ik heb stage gelopen bij een hotelketen in Australië welke 20 hotels in Australië, Parijs, Fiji en Bali heeft. Ik werkte op het hoofdkantoor dat gevestigd is in Sydney.

”Easy, Sydney heeft geweldige stranden! En dan nog die leuke surf dudes… een beter vakantiegevoel kan je niet hebben!”
En natuurlijk mag ik mijn gezellige studentenhuis niet vergeten. Het was heerlijk om na een werkdag weer aan te komen in de gezellige wijk waar ik woonde. Doordat we de leefruimte en keuken deelden was het altijd een grote, gezellige bende.

De eerste ontmoeting met de Opera House, Harbour Bridge en Bondi Beach waren wel een topmoment en natuurlijk was surfcamp helemaal te gek! Sydney is absoluut mijn favoriete deel van Australië. Ik ben in Melbourne geweest en heb de Great Ocean Road gedaan, dat was ook zeker mooi maar de grote stad trekt mij toch wel heel erg aan.

Over Stagereizen
Stagereizen is top! Ze hebben me snel kunnen helpen aan deze fantastische stageplek. Je krijgt snelle reacties op emails en het is ‘jong’.

Meer blog artikelen