Ik vond mijn stage heel erg interessant! Het was in het begin wel even wennen om dagelijks in een bedrijf mee te draaien, maar je leert er echt heel erg veel van. Mijn bazen en collega’s waren allemaal ontzettend vriendelijk en gemakkelijk in omgang en dit zorgde er wel voor dat ik mij direct thuis voelde in het bedrijf. Ik werkte in een IT-bedrijf en voordat ik aan mijn stage in Nieuw-Zeeland begon wist ik vrij weinig van IT, inmiddels heb ik hier al best wel veel over opgestoken en ik had nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden haha.

Nieuw-Zeeland is heerlijk! Wat een prachtig land is dit. Elke dag geniet je hier van de prachtige omgeving, de leuke mensen en het lekkere weer. Bijna elk weekend gingen we weg op tripjes van Stagereizen waardoor we verschillende delen van het Noordereiland ontdekten en elke keer weer is het landschap zo ontzettend mooi en heel divers. Ik kan niet wachten om door het Zuidereiland te reizen!

De activiteiten die Stagereizen organiseert vind ik erg leuk! Het is echt een goeie manier om mensen te leren kennen, omdat er aan elke trip weer andere mensen meedoen. Ook is het een makkelijke manier om naar verschillende bestemmingen te gaan met toffe mensen. Als je hier nieuw bent zou ik het zeker aanraden, omdat je tijdens een activiteit zoveel andere stagelopers leert kennen.

Over Stagereizen

Ik vind Stagereizen een prettige organisatie om mee samen te werken. Je krijgt echt waar voor je geld, alles wordt namelijk voor je geregeld. Ook is het wel heel fijn om een vangnet te hebben, mocht er iets misgaan met je stage.

Meer blog artikelen