Hey! Ik ben Mart, 23 jaar oud en als afsluiting van mijn opleiding heb ik mijn afstudeeronderzoek in Auckland gedaan. Helaas duurde mijn stage maar een kleine 3 en een halve maand, maar ik heb geprobeerd zoveel mogelijk uit mijn tijd hier te halen.

“I like nonsense, it wakes up the brain cells. Fantasy is a necessary ingredient in living”

Meer van de wereld zien is altijd al een wens van mij geweest. Een aantal jaar geleden heb ik een half jaar in de Caribbean gezeten, dus dit keer wilde ik graag de andere kant op. Omdat het om mijn afstudeeronderzoek ging wou ik toch graag uitgedaagd worden, daarmee bedoel ik een land met een westers niveau qua werk. De keuze voor Nieuw-Zeeland was dan ook snel gemaakt!

Ik deed mijn afstudeerstage bij een bedrijf dat helpt met het incasseren van geld bij wanbetalers. Mijn opdracht bestaat uit het duidelijk in kaart brengen van de processen binnen het bedrijf en enkele verbeterpunten uitwerken, zoals mogelijke automatisering en kostenbesparing.

Over Stagereizen

Stagereizen is een geweldige organisatie! Ze helpen je niet alleen met het vinden van een stageplaats en alles daar omheen, ze gaan echt het stapje verder om alles hier zo leuk mogelijk te maken!

Meer blog artikelen