Hoi! Ik ben Rosa. Ik heb in 2017 stage gelopen in Auckland. Ik ben in m’n eentje naar Nieuw-Zeeland vertrokken en “O” wat was het spannend! Echter had ik in het vliegtuig al een mede-stagiare van Stagereizen ontmoet, en checkte ik in samen met twee meisjes die later mijn lieve huisgenootjes werden.

Tijdens m’n stage heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het verzorgen van de social media, het recruiten van nieuwe klanten en het opzetten van de nieuwe website. Ik had al ervaring met social media, maar het contact met de klanten was altijd erg leuk. Je leert hierdoor echt hoe je het bedrijf verkoopt en hoe je omgaat met verschillende mensen. Bij het opzetten van de nieuwe website hield ik me vooral bezig met de kwaliteitscontrole. Dit is sowieso iets waar ik mij binnen mijn studie mee bezig houd, dus het was wel tof om dit nu in de praktijk toe te passen. Mijn stagebedrijf was erg informeel, ik liep zelfs de hele dag op slippers of blote voeten! Het fijne hieraan was dat je geen stress hebt over hoe je eruit ziet. Alles mag.

Over Stagereizen

Stagereizen heeft voor mij alles geregeld. Het gene waar ik het meest aan heb gehad is de nieuwe contacten. Bedenk je maar eens dat je in je eentje naar de andere kant van de wereld vertrekt. Vaak zijn de grote steden moeilijk om nieuwe vrienden te maken, maar door Stagereizen heb ik binnen de eerste weken wel 100 nieuwe stagiaires ontmoet. Ze hebben allemaal exact dezelfde weekplanning en in het weekend ontmoet je iedereen weer. Het was echt een top tijd!

Meer blog artikelen