Al vanaf dat ik klein was wilde ik naar Nieuw Zeeland omdat een groot deel van mijn familie hier woont. Toen ik voor mijn opleiding International Business and Languages de kans kreeg om stage te lopen in het buitenland was de keuze snel gemaakt. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan en kwam ik uiteindelijk uit bij Stagereizen omdat je daar letterlijk de eisen van je opleiding op kan geven wat voor mij erg belangrijk was aangezien er hele strenge eisen aan mijn stage verbonden zijn.

Aangezien dit mijn eerste echte ‘ Coporate Job’ is was ik de eerste dag erg zenuwachtig. Maar de sfeer is heel relaxed en iedereen is heel erg aardig. Ik ben dan ook al snel met mijn begeleider gaan zitten en heb duidelijke leerdoelen met haar opgesteld. Elke week hebben we een gesprek over hoe het zit met deze leerdoelen en of deze leerdoelen behaald zijn.

“Het leukste aan mijn stage vind ik de internationale omgeving. Op kantoor werken we met veel verschillende nationaliteiten samen wat elke dag weer interessant maakt.”

Nieuw Zeeland is echt beeldschoon en ondanks dat ik inmiddels heel veel van Nieuw Zeeland gezien heb en er alweer drie maanden woon blijft het land me verassen. Waar je ook komt zie je prachtige stranden, rotsen en meren. Ik zou ook zeker Nieuw Zeeland aanbevelen om daar je stage te gaan doen Dit omdat het er Engelstalig is en de stages allemaal een zeer westelijk niveau hebben. Verder zijn de mensen hier heel erg aardig en word er mede door de medewerkers van Stagereizen voor gezorgd dat je je hier helemaal thuis voelt. Ik heb echt 100% mijn draai gevonden hier in Nieuw Zeeland.

Over Stagereizen
Stagereizen is een geweldige organisatie, gezellige en lieve mensen, zeker een aanrader!

De activiteiten die Stagereizen organiseert zijn heel belangrijk omdat ik veel van mijn vrienden hier in Nieuw Zeeland heb ontmoet tijdens één van deze activiteiten.

Meer blog artikelen