Ik liep stage bij een real estate company als property manager assistant. Het werk wat ik hier dagelijks deed was het inspecteren van appartementen, het opzetten van documenten en daarnaast maakte ik ook advertentie foto’s voor nieuwe appartementen. Op het kantoor assisteerde ik met de dagelijkse taken en de gang van zaken wat behoorlijk verschilde. Van bijvoorbeeld het telefoneren met klanten, reference checks doen tot administratieve taken.

Het land zelf vind ik absoluut fantastisch. Ze beschrijven het vaak als het mooiste land ter wereld en ik denk inderdaad dat het voor mij lastig gaat worden ooit een mooier land te vinden. De natuur in combinatie met de westerse cultuur is heel prettig en idiaal voor een stage in het buitenland.

Over Stagereizen

Stagereizen is een top organisatie en ze hebben me heel erg geholpen voorafgaande en gedurende mijn stage in Nieuw-Zeeland. Ook ben ik meegegaan op bijna alle trips die ze organiseren. Deze zijn zo onwijs leuk en ik vond ze ook erg goed geprijsd. Ik raad Nieuw-Zeeland via Stagereizen zeker aan!

Meer blog artikelen