Nieuw-Zeeland is een land waar eenieder ooit eens naartoe zou moeten gaan. Het land zelf is zo ontzettend mooi. En om dit dan te kunnen combineren met een stage, welke in mijn geval ook een onderdeel is van de studie, is natuurlijk geweldig! Doordeweeks druk zijn met stage en in de weekenden genieten van alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

De mensen hier zijn helemaal top! De meeste mensen op straat zijn bereid je te helpen als je bijvoorbeeld de weg niet kan vinden. Ook zijn ze gewoon geïnteresseerd in waar je vandaan komt en wat je hier komt doen.

Het meest extreme dat ik tot op heden in Nieuw-Zeeland heb gedaan is toch wel de bridge bungyjump in Queenstown. Hierbij had ik gekozen om een ‘water touch’ te doen. Anders gezegd, dat ik het water deels in ging. De omgeving waarin de bungyjump was, was zo prachtig. Would love to do it again!

Over Stagereizen

Stagereizen is een geweldige organisatie. Vanaf het moment van kennismaking op de Hogeschool Utrecht tot het einde van je stage zijn ze er altijd om je te helpen met van alles en nog wat. Eerst met het zoeken van een stage, maar tijdens het verblijf down under zijn ze er ook altijd om je te helpen met vragen. Het feit dat ze zelf daadwerkelijk down under zitten, is toch een bijzonder groot pluspunt.

Meer blog artikelen