Stagiaire Carmen Jordan liep een media stage in Auckland in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandCarmen Jordan haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Media Stage

Ik heb stagegelopen bij de media-afdeling van een universiteit. Ik moest vooral de opleidingen promoten van de afdeling door middel van interviews afnemen met studenten, sfeerimpressies produceren, events op de universiteit fotograferen, gastsprekers tijdens colleges filmen en vooral veel monteren. Zo bang ik was toen ik alleen vertrok vanaf Schiphol, zo trots ik terugkwam. Nieuw-Zeeland geeft je positiviteit, veel avontuur, vrienden en echt herinneringen om nooit te vergeten! Gewoon gaan! Nieuw-Zeeland is het mooiste land wat ik ooit heb gezien.

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.