Carmen deed een Marketing Consultancy stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandCarmen haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Marketing Consultancy stage

Kia ora koutou katoa (Hallo in Maori)

Mijn naam is Carmen, 19 jaar en ben student Advanced Business Creation aan Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. Dit is een marketing opleiding dat zich focust op innovatief en creatief ondernemerschap. Ik loop op dit moment stage bij een consultancy bedrijf in Auckland dat zich specialiseert in Web Design. Mijn stagetaken bestaan vooral uit onderzoek doen, trends en ontwikkelingen bekijken en de branding van een nieuwe dienst doen.

Ik heb van jongs af aan al (zo hard als het maar kan) geroepen: ‘Ik blijf echt niet in Nederland, ik ga in het buitenland wonen! En dan het liefst zo ver mogelijk weg’ Nou.. Dat is gelukt! Deze stageperiode is altijd een droom van mij geweest en toen het zover was, durfde ik niet meer. Ik heb met heel veel mensen gesproken, en iedereen zei: ‘Als je het nu niet doet, krijg je spijt. Grijp deze kans met beide handen aan en leef je droom!’ En dat is wat ik heb gedaan, en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn leven als een ‘temporary Kiwi’, heb ik besloten om een video-blog bij te houden. Hierin kun je zien hoe het leven van een stagiaire aan de andere kant van de wereld eraan toe gaat, en geloof me, dat is veel vetter dan het leven van een stagiaire in Nederland! Ben je benieuwd? Neem dan gauw een kijkje: http://bit.ly/1izpem8.

Als je nog vragen hebt, of meer over mijn ervaringen wil weten, vraag Stagereizen dan zeker om mijn gegevens.

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Bekijk video
Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

LEES ERVARING

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.