Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Auckland Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandDennie zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Marketing stage in Auckland

Hallo, ik ben Dennie, ik ben 24 jaar en kom uit Groningen, maar spreek geen Gronings. Als derdejaars student aan de opleiding Commerciële Economie (Marketing & Sales) doe ik een buitenlandse stage van 20 weken hier in Auckland, Nieuw-Zeeland.

‘Hoe verder, hoe beter’ was mijn gedachte voor mijn buitenland stage. Waarop mijn stagebegeleider van mijn opleiding met een aanbieding kwam voor een leuke stageplek in Nieuw-Zeeland via Stagereizen. Lang nadenken hierover hoefde ik niet. Mijn koffer was al ingepakt voordat ik mijn vliegticket geboekt had.

Ik doe een marketingstage waarvan het doel is om promotie en een product/dienst analyse te doen voor de internationale tak. Daarnaast doe ik ook de dagelijkse werkzaamheden zoals e-mails beantwoorden.

Reizen hier in Nieuw-Zeeland is één van mij favoriete bezigheden, zoals roadtrips met andere stagiaires, weekendtrips vanuit Stagereizen en dagtripjes. Onlangs ben ik naar Cape Reinga geweest, gaan raften in Rotorua en heb ik onder een waterval gezwommen in Whangarei. Mijn ultieme kippenvelmomentje was toch wel toen ik op het aller noordelijkste puntje van Nieuw-Zeeland stond. Dat uitzicht! Wauw….

Stagiair gedurende zijn buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Ben

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Communicatie

Hi ik ben Ben! Ik heb in 2013 stage gelopen bij de universiteit in Auckland. Ik had de leiding over diverse projecten. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan verder!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.