Hey, ik ben Jasper en ik studeer Bouwkunde major Architectuur en Vormgeving aan de School For Built, Environment & Transport aan het Windesheim in Zwolle. Mijn stage was het bedenken, tekenen en correct uitwerken van woningen, commerciële panden, kerken, bedrijfspanden en alle andere objecten die onder wonen of utiliteitsbouw vallen.

Ik heb mijn stage in Nieuw-Zeeland gedaan omdat ik het leven in Nederland een beetje zat was en ik al langer het idee had om op mezelf te gaan wonen. Wat was dan een betere stap en uitdaging dan naar Nieuw-Zeeland, de andere kant van de wereld, te gaan? Natuurlijk ben ik ook naar Nieuw-Zeeland gekomen voor het reizen. Ik ben namelijk gek op reizen!

Er zijn in Nieuw-Zeeland te veel mooie momenten om uit te kiezen, maar het weekend dat ik in Taupo heb doorgebracht, mag de boeken in als één van de beste uit mijn leven. In dat weekend heb ik voor het eerst een skydive gemaakt en heb ik Mount Doom uit The Lord of The Rings beklommen.

Over Stagereizen

Dat er een organisatie is die je helpt met dit soort ondernemingen, was voor mij een geschenk uit de hemel. Zonder Stagereizen had ik hier nooit gezeten en ik ben ze daarvoor erg dankbaar. Erg vriendelijke mensen, altijd behulpzaam en ze houden wel van een feestje. Dat ligt mij wel 😉

Meer blog artikelen