Stagiair die reist gedurende zijn stage in Nieuw-Zeeland

Jasper zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Bouwkunde stage in Auckland

Hey, ik ben Jasper en ik studeer Bouwkunde major Architectuur en Vormgeving aan de School For Built, Environment & Transport aan het Windesheim in Zwolle. Mijn stage was het bedenken, tekenen en correct uitwerken van woningen, commerciële panden, kerken, bedrijfspanden en alle andere objecten die onder wonen of utiliteitsbouw vallen.

Ik heb mijn stage in Nieuw-Zeeland gedaan omdat ik het leven in Nederland een beetje zat was en ik al langer het idee had om op mezelf te gaan wonen. Wat was dan een betere stap en uitdaging dan naar Nieuw-Zeeland, de andere kant van de wereld, te gaan? Natuurlijk ben ik ook naar Nieuw-Zeeland gekomen voor het reizen. Ik ben namelijk gek op reizen!

Er zijn in Nieuw-Zeeland te veel mooie momenten om uit te kiezen, maar het weekend dat ik in Taupo heb doorgebracht, mag de boeken in als één van de beste uit mijn leven. In dat weekend heb ik voor het eerst een skydive gemaakt en heb ik Mount Doom uit The Lord of The Rings beklommen.

Over Stagereizen

Dat er een organisatie is die je helpt met dit soort ondernemingen, was voor mij een geschenk uit de hemel. Zonder Stagereizen had ik hier nooit gezeten en ik ben ze daarvoor erg dankbaar. Erg vriendelijke mensen, altijd behulpzaam en ze houden wel van een feestje. Dat ligt mij wel 😉

Stagiair aan het werk tijdens zijn stage in Auckland Nieuw-Zeeland

Dennie

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Hey, ik ben Dennie! In 2013 heb ik in Auckland stage gelopen voor een marketingbureau. Het tofste aan Nieuw-Zeeland vond ik alle tripjes! Lees hier wat ik allemaal gedaan heb.

Lees ervaring
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Australië

Danielle

Melbourne, Ausyralië
Stage in Web design

Hey mijn naam is Danielle! Ik had in Sydney een erg uitgebreide stage waarbij ik voor verschillende dingen verantwoordelijk was. Lees er hier alles over!

Lees ervaring
Stagiair gedurende zijn stage in het buitenland in Nieuw-Zeeland

Timo

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Marketing

Heyhey, mijn naam is Timo. Voor mij is Nieuw-Zeeland het mooiste land waar ik ooit geweest ben. Vooral het Zuidereiland als vakantietrip spande de kroon. Check het hier!

Lees ervaring

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.