Hi! Ik ben Kyra, 22 jaar en studeer Communicatiesystemen (ook wel Communicatie, Media en Design) in Groningen.

Ik heb tijdens mijn stage een nieuwe website gemaakt voor het bedrijf waar ik stage liep. Daarnaast werd ik betrokken bij het organiseren van evenementen, het uitvoeren van de social media strategie en had ik veel contact met cliënten van het bedrijf zelf. Ik heb er ontzettend veel van geleerd, maar de leuke collega’s en de werksfeer waren zeker niet onbelangrijk!

Ik had gekozen voor een stage in Nieuw-Zeeland omdat ik hier altijd al een keer naar toe wilde en dit was de kans om te gaan! Ik heb familie in Nieuw-Zeeland wonen dus die moest ik natuurlijk een keer opzoeken, dat was een mooie bijkomstigheid van een stage in Nieuw-Zeeland.

Een van de mooiste momenten tijdens mijn stage was mijn skydive in Taupo, wat was dit geweldig! Ik moet het misschien wel nog een keer doen als ik een iets mindere hangover heb van de vorige avond. Dat brengt me bij alle geweldige feestjes die we hebben gehad in Auckland, die waren awesome! Verder was het ontzettend gaaf om de Tongariro Crossing te doen, het is zeven uur hiken en toch enigszins afzien, maar absoluut elke blaar en de spierpijn 100% waard! Wat een uitzicht en wat een overwinning was dat!

Ik had geen tijd voor het Zuid Eiland omdat ik terug moest voor tentamens in Nederland, maar ik kom absoluut op een dag terug in Nieuw-Zeeland om het zuiden te gaan bekijken.

Over Stagereizen

Stagereizen heeft mij ontzettend geholpen aan een stage en tijdens mijn stage! Ik heb dankzij Stagereizen veel gezien van Nieuw-Zeeland en ontzettend veel mensen ontmoet, ik heb er zelfs een aantal goede vriend(inn)en bij!

Meer blog artikelen