Liesette deed een Facility Management stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandLiesette haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Facility Management stage

Ik ben Liesette en ik studeer Facility Management. Mijn verantwoordelijkheden tijdens mijn stage waren achter de schermen de boekingen doen, maar ook ging ik mee met de Trips die werden georganiseerd om ervoor te zorgen dat alles liep zoals het moest. Als iemand vragen of problemen had met de trips was ik de aangewezen persoon om te helpen.

“Nieuw-Zeeland is een prachtig land, wat ik altijd al een keer heb willen zien.”

De natuur is hier zo mooi! Verder waren alle mensen in Nieuw-Zeeland ook super aardig. Het liefst ging ik wat drinken met de mensen die ik hier ontmoette. Elke week ontmoette ik wel nieuwe mensen met wie ik dan de stad in ging.

Ik heb in Nieuw-Zeeland dingen gedaan die ik nooit van mijzelf verwacht had te doen!! Zo heb ik de swing gedaan in Taupo, maar ook de bungee en een skydive gedaan op het Zuidereiland! Het is maar goed dat ik de foto’s en video’s erbij had genomen anders hadden ze me thuis nooit gelooft! Hahaha

Over Stagereizen

De leerzaamste, leukste en mooiste periode uit mijn leven” Thanks Stagereizen.

Jorinde deed haar HR en Toerisme Stage in Autralië in Sydney

Jorinde

Sydney, Australië
HR en Toerisme Stage

Hoi! Mijn naam is Jorinde en ik ben 23 jaar. Ik volg de opleiding HRM (Human Resource Manager) volg en ik heb stage gelopen bij een hotelketen in Australië. Lees het hier!

Nynke tijdens haar stage in het buitenland

Nynke

Sydney, Australië
Stage in Marketing

Hoi ik ben Nynke, 21 jaar, en studeer Marketing in Groningen Ik heb stage gelopen bij een professioneel sportteam in Sydney. Hier ging ik vooral in op de sales. Check mijn ervaring hier!

Mart deed een incasso gerelateerde stage in Nieuw-Zeeland

Mart

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Bedrijfseconomie

Hey! Ik ben Mart, 23 jaar oud en als afsluiting van mijn opleiding heb ik mijn afstudeeronderzoek in Auckland gedaan. Ongelooflijk wat je in 3,5 maand kan doen. Lees het hier!

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.