Marleen over haar buitenlandse stage in IT

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandMarleen haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

IT stage in Auckland

Hi guys, Marleen hier. Lees hier mijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Ik vond mijn stage heel erg interessant! Het was in het begin wel even wennen om dagelijks in een bedrijf mee te draaien, maar je leert er echt heel erg veel van. Mijn bazen en collega’s waren allemaal ontzettend vriendelijk en gemakkelijk in omgang en dit zorgde er wel voor dat ik mij direct thuis voelde in het bedrijf. Ik werkte in een IT-bedrijf en voordat ik aan mijn stage in Nieuw-Zeeland begon wist ik vrij weinig van IT, inmiddels heb ik hier al best wel veel over opgestoken en ik had nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden haha.

Nieuw-Zeeland is heerlijk! Wat een prachtig land is dit. Elke dag geniet je hier van de prachtige omgeving, de leuke mensen en het lekkere weer. Bijna elk weekend gingen we weg op tripjes van Stagereizen waardoor we verschillende delen van het Noordereiland ontdekten en elke keer weer is het landschap zo ontzettend mooi en heel divers. Ik kan niet wachten om door het Zuidereiland te reizen!

De activiteiten die Stagereizen organiseert vind ik erg leuk! Het is echt een goeie manier om mensen te leren kennen, omdat er aan elke trip weer andere mensen meedoen. Ook is het een makkelijke manier om naar verschillende bestemmingen te gaan met toffe mensen. Als je hier nieuw bent zou ik het zeker aanraden, omdat je tijdens een activiteit zoveel andere stagelopers leert kennen.

Over Stagereizen

Ik vind Stagereizen een prettige organisatie om mee samen te werken. Je krijgt echt waar voor je geld, alles wordt namelijk voor je geregeld. Ook is het wel heel fijn om een vangnet te hebben, mocht er iets misgaan met je stage.

Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Stagiaire Judith in een video over haar stage in Australië

Judith

Auckland, Nieuw-Zeeland
Facility stage in een pretpark

Hi, ik ben Judith. Ik ben 20 jaar en ik studeer Facility Management in Rotterdam. Ik loop stage in de facilitaire branche van een adverture park. Bekijk hier hoe dat is.

Ilja heeft een geweldige finance stage in Nieuw-Zeeland gelopen

Ilja

Auckland, Nieuw-Zeeland
Finance stage

Hoi, ik ben Ilja, 19 jaar, en ik kom uit Giethoorn. Ik wilde eigenlijk een stage in Australië doen, maar heb toch voor Nieuw-Zeeland gekozen. Spijt? Bekijk zelf mijn video maar eens.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.