Mart deed een incasso gerelateerde stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandMart zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Bedrijfseconomische afstudeerstage in Auckland

Hey! Ik ben Mart, 23 jaar oud en als afsluiting van mijn opleiding heb ik mijn afstudeeronderzoek in Auckland gedaan. Helaas duurde mijn stage maar een kleine 3 en een halve maand, maar ik heb geprobeerd zoveel mogelijk uit mijn tijd hier te halen.

“I like nonsense, it wakes up the brain cells. Fantasy is a necessary ingredient in living”

Meer van de wereld zien is altijd al een wens van mij geweest. Een aantal jaar geleden heb ik een half jaar in de Caribbean gezeten, dus dit keer wilde ik graag de andere kant op. Omdat het om mijn afstudeeronderzoek ging wou ik toch graag uitgedaagd worden, daarmee bedoel ik een land met een westers niveau qua werk. De keuze voor Nieuw-Zeeland was dan ook snel gemaakt!

Ik deed mijn afstudeerstage bij een bedrijf dat helpt met het incasseren van geld bij wanbetalers. Mijn opdracht bestaat uit het duidelijk in kaart brengen van de processen binnen het bedrijf en enkele verbeterpunten uitwerken, zoals mogelijke automatisering en kostenbesparing.

Over Stagereizen

Stagereizen is een geweldige organisatie! Ze helpen je niet alleen met het vinden van een stageplaats en alles daar omheen, ze gaan echt het stapje verder om alles hier zo leuk mogelijk te maken!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.