NinaRosa ging na haar stage in Australië ook nog op een afstudeer stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandNina Rosa haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Afstudeerstage PR

Hoi, ik ben NinaRosa en ik heb een stage Australië én een stage Nieuw-Zeeland gedaan! Ik kan ze allebei erg aanraden. Mijn verhaal van een stage in Sydney kun je op deze pagina lezen, over mijn stage in Auckland lees je hier!

Mijn stage in Auckland

In Nederland studeer ik Media, Informatie en Communicatie. Hier ben ik vierdejaars. Ik liep stage bij Stagereizen zelf, op het kantoor in Auckland. Hier schreef ik mijn scriptie de helft van de tijd, over het belang van Public Relations en de rol van het mediagebruik van de doelgroep hierin. De andere tijd vulde ik in met het creëren van de nieuwe website, werken aan Public Relations en kleine design taken. Het team was superrelaxed, ik kon altijd met al mijn vragen bij iedereen terecht. Ik vond het vooral leuk dat het team zo internationaal was. Zo hadden we Nederlanders en Fransen op kantoor, maar had ik ook collega’s uit Duitsland, Engeland, India en natuurlijk Nieuw-Zeeland.

Het prachtige Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is echt een prachtig land. Twee weken voordat mijn stage begon heb ik rondgereisd op het Zuidereiland. Mensen hadden me al verteld dat dit heel mooi zou zijn, maar ik geloofde keer op keer mijn ogen niet. Echt prachtig! In Auckland zelf heb ik elk weekend wel een uitstapje gemaakt. Ik ging natuurlijk mee op de weekendtrips van Stagereizen, maar zelf organiseerde ik ook van alles: snorkelen op Goat Island, surfen in Raglan en Piha, een weekendje Wellington en middagjes ronddwalen in Auckland. Auckland is heel internationaal en heeft allerlei leuke buurtjes. Zulk lekker eten overal! Het is een heerlijke stad waar altijd wat te zien en te doen is. Zo heb ik ook een rugbywedstrijd gezien, ben ik naar zondagsmarktjes geweest en heb ik allerlei evenementen van eten bijgewoond.

Mijn studentenappartement in de stad

Mijn appartement was door Stagereizen geregeld en daar had ik het heel fijn. Het was niet zo groot, maar wel gezellig en het had alles wat ik nodig had. Ik woonde samen met een Belgisch en een Frans meisje, die hier ook allebei stageliepen. Regelmatig gingen we samen wat drinken, een filmpje kijken of een weekendje weg. En er woonden heel veel andere stagiairs, waardoor we altijd met z’n allen borreltjes konden doen en feestjes konden houden.

Stagereizen is top!

Ik ben natuurlijke hartstikke fan van Stagereizen, omdat ze me op mijn stage in Australië heel goed hadden geholpen. Nu boden ze ook alle nodige assistentie bij het aanvragen van mijn visum en gaven ze me veel advies over de aanschaf van mijn vliegticket. Maar ik kreeg ook heel tips voor mijn reis op het Zuidereiland. Ook hadden ze geregeld dat mijn grote koffer werd opgehaald van het vliegveld in Auckland, toen ik zelf verder ging reizen op het Zuidereiland. Het team is jong en vriendelijk, iedereen is heel erg enthousiast. Ik ga Nieuw-Zeeland en Stagereizen echt heel erg missen!

Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Stagiaire Judith in een video over haar stage in Australië

Judith

Auckland, Nieuw-Zeeland
Facility stage in een pretpark

Hi, ik ben Judith. Ik ben 20 jaar en ik studeer Facility Management in Rotterdam. Ik loop stage in de facilitaire branche van een adverture park. Bekijk hier hoe dat is.

Ilja heeft een geweldige finance stage in Nieuw-Zeeland gelopen

Ilja

Auckland, Nieuw-Zeeland
Finance stage

Hoi, ik ben Ilja, 19 jaar, en ik kom uit Giethoorn. Ik wilde eigenlijk een stage in Australië doen, maar heb toch voor Nieuw-Zeeland gekozen. Spijt? Bekijk zelf mijn video maar eens.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.