Petra in het zonnetje op haar buitenlandse stage

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandPetra haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Economische stage in Auckland

Ik ben Petra, 24 jaar, kom uit Amsterdam en studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik woon nu voor 7 maanden in Auckland, Nieuw-Zeeland. Tijdens mijn stage hielp ik mijn stagebedrijf met het opzetten van een nieuwe tak van het bedrijf. Ik deed hiervoor onderzoek en met een collega bouwden we een onder andere een website. Een onderdeel van mijn taken was alle tekst en foto’s aanleveren. Daarnaast had ik ook nog dagelijkse taken zoals e-mails beantwoorden. Heel leuk en afwisselend!

Ik ben naar Nieuw-Zeeland gegaan omdat ik eerder al goede verhalen had gehoord over dit land van mensen die er wonen en backpackers. Ook wilde ik mijn Engels verbeteren en dat ik niet verder weg kon van Nederland was een mooie bijkomstigheid.

Er waren ontelbaar veel mooie momenten. Maar als ik echt de mooiste moest kiezen wordt het de Stagereizen trip naar Bay of Islands en mijn dagen in Queenstown. En mijn verjaardag vieren midden in het regenwoud zonder bereik was ook wel een ‘once in a lifetime’ ervaring denk ik.

Over Stagereizen

Stagereizen was te gek! Met alle interns die ik via hun ontmoet heb kan ik het goed vinden en heb door hun slaapplaatsen over de hele wereld. En door hun trips het land leren kennen.

Nick vertelt in een video over zijn stage in Nieuw-Zeeland

Nick

Auckland, Nieuw-Zeeland
IT en Business Stage

Hoi, mijn naam is Nick en ik kom uit België. Ik heb stage gelopen in Auckland, bij een IT bedrijf en hier business, development en IT gedaan. Hoe dat was? Bekijk het hier!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lindsay vertelt over haar stage in Australië in Sydney

Lindsay

Sydney, Australië
Stage in voedingsmiddelentechnologie

Hai, mijn naam is Lindsay, ik ben 20 jaar en in Nederland studeer ik Voedingsmiddelentechnologie. In het derde jaar gaan wij stagelopen in het buitenland. Bekijk hier mijn video.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.