Ik ben Petra, 24 jaar, kom uit Amsterdam en studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik woon nu voor 7 maanden in Auckland, Nieuw-Zeeland. Tijdens mijn stage hielp ik mijn stagebedrijf met het opzetten van een nieuwe tak van het bedrijf. Ik deed hiervoor onderzoek en met een collega bouwden we een onder andere een website. Een onderdeel van mijn taken was alle tekst en foto’s aanleveren. Daarnaast had ik ook nog dagelijkse taken zoals e-mails beantwoorden. Heel leuk en afwisselend!

Ik ben naar Nieuw-Zeeland gegaan omdat ik eerder al goede verhalen had gehoord over dit land van mensen die er wonen en backpackers. Ook wilde ik mijn Engels verbeteren en dat ik niet verder weg kon van Nederland was een mooie bijkomstigheid.

Er waren ontelbaar veel mooie momenten. Maar als ik echt de mooiste moest kiezen wordt het de Stagereizen trip naar Bay of Islands en mijn dagen in Queenstown. En mijn verjaardag vieren midden in het regenwoud zonder bereik was ook wel een ‘once in a lifetime’ ervaring denk ik.

Over Stagereizen

Stagereizen was te gek! Met alle interns die ik via hun ontmoet heb kan ik het goed vinden en heb door hun slaapplaatsen over de hele wereld. En door hun trips het land leren kennen.

Meer blog artikelen