Rosa liep een communicatie stage in Nieuw-Zeeland bij Stagereizen

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandRosa haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Communicatie Stage

Hoi! Ik ben Rosa. Ik heb in 2017 stage gelopen in Auckland. Ik ben in m’n eentje naar Nieuw-Zeeland vertrokken en O wat was het spannend! Echter had ik in het vliegtuig al een medestagiare van Stagereizen ontmoet, en checkte ik in samen met twee meisjes die later mijn lieve huisgenootjes werden.

Tijdens m’n stage heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het verzorgen van de social media, het recruiten van nieuwe klanten en het opzetten van de nieuwe website. Ik had al ervaring met social media, maar het contact met de klanten was altijd erg leuk. Je leert hierdoor echt hoe je het bedrijf verkoopt en hoe je omgaat met verschillende mensen. Bij het opzetten van de nieuwe website hield ik me vooral bezig met de kwaliteitscontrole. Dit is sowieso iets waar ik mij binnen mijn studie mee bezig houd, dus het was wel tof om dit nu in de praktijk toe te passen. M’n stagebedrijf was erg informeel, ik liep zelfs de hele dag op slippers of blote voeten! Het fijne hieraan was dat je geen stress hebt over hoe je eruit ziet. Alles mag.

Stagereizen heeft voor mij alles geregeld. Het gene waar ik het meest aan heb gehad is de nieuwe contacten. Bedenk je maar eens dat je in je eentje naar de andere kant van de wereld vertrekt. Vaak zijn de grote steden moeilijk om nieuwe vrienden te maken, maar door Stagereizen heb ik binnen de eerste weken wel 100 nieuwe stagiaires ontmoet. Ze hebben allemaal exact dezelfde weekplanning en in het weekend ontmoet je iedereen weer. Het was echt een top tijd!

Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Bekijk video
Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

LEES ERVARING

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.