Mijn naam is Sahar en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie Leisure Management aan de Fontys in het gezellige Eindhoven. Ik heb mijn stage gedaan bij een Au Pair bedrijf in Auckland. Ze halen Au Pairs vanuit allerlei verschillende landen (van Nederland tot Amerika) naar Nieuw-Zeeland en plaatsen ze bij Kiwi Families door heel Nieuw-Zeeland.

Naast dat ik mijn Engels wilde verbeteren was ik eigenlijk gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. En wat is er nu een grotere uitdaging dan in je eentje naar de andere kant van de wereld te vertrekken!? Ik heb geen seconde spijt van gehad! Nederland lijkt echt een beetje saai als je hier ben geweest…

Wat ik het liefste deed naast mijn stage was lekker touren met de auto in de weekenden! Elk weekend deden we wel iets, ik heb tijdens mijn stage bijna heel het Noordereiland kunnen bekijken.

“Iedere keer als je weer ergens zo’n fenomenaal uitzicht hebt en je je beseft dat je echt aan de andere kant van de wereld staat.. Wauw!”

Over Stagereizen

Stagereizen is een leuke jonge organisatie! Ze helpen je erg goed bij het ontmoeten van nieuwe mensen zodat je je niet lonely hoeft te voelen aan de andere kant van de wereld. En niet heel onbelangrijk, de feestjes zijn super!

Meer blog artikelen