Stagiaire Sahar in Auckland op haar stage in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandSahar haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Stage in commerciële economie

Mijn naam is Sahar en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Commerciële Economie Leisure Management aan de Fontys in het gezellige Eindhoven. Ik heb mijn stage gedaan bij een Au Pair bedrijf in Auckland. Ze halen Au Pairs vanuit allerlei verschillende landen (van Nederland tot Amerika) naar Nieuw-Zeeland en plaatsen ze bij Kiwi Families door heel Nieuw-Zeeland.

Naast dat ik mijn Engels wilde verbeteren was ik eigenlijk gewoon toe aan een nieuwe uitdaging. En wat is er nu een grotere uitdaging dan in je eentje naar de andere kant van de wereld te vertrekken!? Ik heb geen seconde spijt van gehad! Nederland lijkt echt een beetje saai als je hier ben geweest…

Wat ik het liefste deed naast mijn stage was lekker touren met de auto in de weekenden! Elk weekend deden we wel iets, ik heb tijdens mijn stage bijna heel het Noordereiland kunnen bekijken.

“Iedere keer als je weer ergens zo’n fenomenaal uitzicht hebt en je je beseft dat je echt aan de andere kant van de wereld staat.. Wauw!”

Over Stagereizen

Stagereizen is een leuke jonge organisatie! Ze helpen je erg goed bij het ontmoeten van nieuwe mensen zodat je je niet lonely hoeft te voelen aan de andere kant van de wereld. En niet heel onbelangrijk, de feestjes zijn super!

Stagiaire Judith in een video over haar stage in Australië

Judith

Auckland, Nieuw-Zeeland
Facility stage in een pretpark

Hi, ik ben Judith. Ik ben 20 jaar en ik studeer Facility Management in Rotterdam. Ik loop stage in de facilitaire branche van een adverture park. Bekijk hier hoe dat is.

Bekijk video
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Kylie over de stage in Australië die zij in Sydney deed

Kylie

Sydney, Australië
Stage in Event-Management

Hoi! Ik ben Kylie. Ik had vroeger altijd al de droom om naar Australië te gaan en ik kon dit perfect combineren met een stage in event-management bij een super gaaf bedrijf. Check mijn video!

Bekijk video

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.