Simone tijdens haar stage in Nieuw-Zeeland in Auckland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandSimone haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Business Stage

Al vanaf dat ik klein was wilde ik naar Nieuw Zeeland omdat een groot deel van mijn familie hier woont. Toen ik voor mijn opleiding International Business and Languages de kans kreeg om stage te lopen in het buitenland was de keuze snel gemaakt. Vervolgens ben ik op onderzoek uitgegaan en kwam ik uiteindelijk uit bij Stagereizen omdat je daar letterlijk de eisen van je opleiding op kan geven wat voor mij erg belangrijk was aangezien er hele strenge eisen aan mijn stage verbonden zijn.

Aangezien dit mijn eerste echte ‘ Coporate Job’ is was ik de eerste dag erg zenuwachtig. Maar de sfeer is heel relaxed en iedereen is heel erg aardig. Ik ben dan ook al snel met mijn begeleider gaan zitten en heb duidelijke leerdoelen met haar opgesteld. Elke week hebben we een gesprek over hoe het zit met deze leerdoelen en of deze leerdoelen behaald zijn.

“Het leukste aan mijn stage vind ik de internationale omgeving. Op kantoor werken we met veel verschillende nationaliteiten samen wat elke dag weer interessant maakt.”

Nieuw Zeeland is echt beeldschoon en ondanks dat ik inmiddels heel veel van Nieuw Zeeland gezien heb en er alweer drie maanden woon blijft het land me verassen. Waar je ook komt zie je prachtige stranden, rotsen en meren. Ik zou ook zeker Nieuw Zeeland aanbevelen om daar je stage te gaan doen Dit omdat het er Engelstalig is en de stages allemaal een zeer westelijk niveau hebben. Verder zijn de mensen hier heel erg aardig en word er mede door de medewerkers van Stagereizen voor gezorgd dat je je hier helemaal thuis voelt. Ik heb echt 100% mijn draai gevonden hier in Nieuw Zeeland.

Over Stagereizen

Stagereizen is een geweldige organisatie, gezellige en lieve mensen, zeker een aanrader!

De activiteiten die Stagereizen organiseert zijn heel belangrijk omdat ik veel van mijn vrienden hier in Nieuw Zeeland heb ontmoet tijdens één van deze activiteiten.

Nick vertelt in een video over zijn stage in Nieuw-Zeeland

Nick

Auckland, Nieuw-Zeeland
IT en Business Stage

Hoi, mijn naam is Nick en ik kom uit België. Ik heb stage gelopen in Auckland, bij een IT bedrijf en hier business, development en IT gedaan. Hoe dat was? Bekijk het hier!

Bekijk video
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Lindsay vertelt over haar stage in Australië in Sydney

Lindsay

Sydney, Australië
Stage in voedingsmiddelentechnologie

Hai, mijn naam is Lindsay, ik ben 20 jaar en in Nederland studeer ik Voedingsmiddelentechnologie. In het derde jaar gaan wij stagelopen in het buitenland. Bekijk hier mijn video.

Bekijk video

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.