Sjoerd tijdens zijn stage in Nieuw-Zeeland als property management assistant

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandSjoerd zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Stage als property management assistant

Hi! Mijn naam is Sjoerd en ik studeer Facility Management in Breda.

Ik liep stage bij een real estate company als property manager assistant. Het werk wat ik hier dagelijks deed was het inspecteren van appartementen, het opzetten van documenten en daarnaast maakte ik ook advertentie foto’s voor nieuwe appartementen. Op het kantoor assisteerde ik met de dagelijkse taken en de gang van zaken wat behoorlijk verschilde. Van bijvoorbeeld het telefoneren met klanten, reference checks doen tot administratieve taken.

Het land zelf vind ik absoluut fantastisch. Ze beschrijven het vaak als het mooiste land ter wereld en ik denk inderdaad dat het voor mij lastig gaat worden ooit een mooier land te vinden. De natuur in combinatie met de westerse cultuur is heel prettig en idiaal voor een stage in het buitenland.

Over Stagereizen

Stagereizen is een top organisatie en ze hebben me heel erg geholpen voorafgaande en gedurende mijn stage in Nieuw-Zeeland. Ook ben ik meegegaan op bijna alle trips die ze organiseren. Deze zijn zo onwijs leuk en ik vond ze ook erg goed geprijsd. Ik raad Nieuw-Zeeland via Stagereizen zeker aan!

Emmy maakte een video over haar stage in Australië

Emmy

Sydney, Australië
Stage in food & technology

Hi, ik ben Emmy en ik liep stage in Sydney, Australië. In Nederland volg ik de opleiding Voedingsmiddelen-technologie. Benieuwd? Bekijk hier mijn video.

Lindsay vertelt over haar stage in Australië in Sydney

Lindsay

Sydney, Australië
Stage in voedingsmiddelentechnologie

Hai, mijn naam is Lindsay, ik ben 20 jaar en in Nederland studeer ik Voedingsmiddelentechnologie. In het derde jaar gaan wij stagelopen in het buitenland. Bekijk hier mijn video.

Nick vertelt in een video over zijn stage in Nieuw-Zeeland

Nick

Auckland, Nieuw-Zeeland
IT en Business Stage

Hoi, mijn naam is Nick en ik kom uit België. Ik heb stage gelopen in Auckland, bij een IT bedrijf en hier business, development en IT gedaan. Hoe dat was? Bekijk het hier!

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.