Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tessa haar stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Stage International Business in Auckland

Hoi! Ik ben Tessa en ik studeer International Business & Management Studies. Ik werk als allround stagiaire binnen een au-pair bureau. Het leukste aan mijn stage vind ik het feit dat het heel breed is. Ik mag events plannen en administratief werk doen, maar ook helpen met de marketing afdeling. Dit betekent dat elke dag op mijn stag er anders aan toe gaat. Dit maakt het werk totaal verschillend en niet eentonig. Door het bedrijf waar ik werk, werk ik vaak met kinderen. Vooral tijdens de playgroups die twee keer per week plaats vinden is het leuk om bezig te zijn. Tijdens deze playgroups praat ik met de Au Pairs, maak ik fotos en zet ik daarna een verslag op een educatieve site. Ook op het kantoor is het heel interessant om te werken. Ik moet elke maand verschillende activiteiten plannen voor de au-pairs. Dit is bijvoorbeeld diners, activiteiten en coffeegroups op kantoor.

Ik vind het een hele interessante stage omdat bijna alle mensen op kantoor ergenst anders vandaan komen. Iedereen is heel open en oprecht. Het werk is ook afwisselend omdat het zo divers is, elke dag op kantoor is anders. Ik heb veel geleerd tijdens deze stage omdat iedereen veel uitleg geeft over zijn of haar werk, ik word er veel bij betrokken gelukkig.

Ik ben als eerste via internet met Stagereizen in contact gekomen. Later kwam ik de folders ook op school tegen. Ik was op zoek naar een stage die specifiek in Nieuw Zeeland was en eigenlijk was Stagereizen de eerste site die ik tegenkwam. Het contact ging eerst heel snel, ik kreeg al snel een aanbod. Echter vond ik dit aanbod niet aantrekkelijk en heb ik gevraagd voor alternatieven. Dit duurde een paar weken en daarna moest ik snel een keuze maken omdat ik voor mijn school ook een deadline had. Gelukkig ging het proces weer snel toen ik een stage gevonden had.

Ik zou zeker Nieuw-Zeeland aanbevelen. Het is een heel mooi en divers land. De mensen zijn heel aardig en zijn altijd in staat om een praatje met je te doen. Met elke weekend trip bleef het land me maar verbazen. Ik heb heel veel mooie dingen gezien van Nieuw-Zeeland en ik ben er echt van overtuigd dat dit het mooiste land van de wereld is. Vooral Coromandel en Cape Reinga vond ik hele mooie plekken. De activiteiten in Nieuw-Zeeland zijn ook zeker aan te bevelen. Je kan hier zoveel leuks doen! Kajakken, raften, mountainbiken, bungeejumpen, noem maar op.

Over Stagereizen

Ik vind het een goede organisatie omdat ook wanneer ik in Nieuw-Zeeland ben, Stagereizen klaar staat en leuke activiteiten organiseert. Het is heel persoonlijk en het zijn sympathieke mensen die er werken. Ik vind de acitiviteiten leuk die georganiseerd zijn, vooral de trips in de weekenden. Ook vond ik de bbq’s leuk die waren georganiseerd.

Stagiair gedurende zijn buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Ben

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Communicatie

Hi ik ben Ben! Ik heb in 2013 stage gelopen bij de universiteit in Auckland. Ik had de leiding over diverse projecten. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan verder!

Lees ervaring
Stagiaire gedurende haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Nicolien

Auckland, Nieuw-Zeeland
Financiële Stage

Hey! Mijn naam is Nicolien. In 2017 heb ik stage gelopen in Auckland, Nieuw-Zeeland. Een uitdagende stage waar ik super veel van heb geleerd! Lees hier meer over mijn stage…

Lees ervaring
Stagiair aan het werk egdurende zijn buitenlandse stage in Australië

Daniel

Sydney, Australië
Stage Strategisch adviseur

Hoi ik ben Daniel! Ik ben niet één keer maar zelfs twee keer op stage gegaan via Stagereizen! Benieuwd naar mijn ervaringen als afstudeerder? Lees het hier.

LEES ERVARING

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.