Stagiair gedurende zijn stage in het buitenland in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Kiwi bord deze kom je tegen tijdens je stage in Nieuw- ZeelandTimo zijn stage ervaring in Nieuw-Zeeland

Marketing stage in Auckland

Ik ben nu net over de helft van mijn stage. Ik heb het gevoel dat ik nog niet eens zo lang in Nieuw-Zeeland bent, dit terwijl ik er nu bijna 4 maanden ben. Time flies, een goed teken.

De activiteiten die georganiseerd worden zijn geweldig! Je leert op deze manier snel andere stagiaires in Auckland kennen. Ook kan je mooi meteen tijdens deze activiteiten delen van Nieuw-Zeeland zien. Al blijft de vakantie naar het zuidereiland, welke ook georganiseerd wordt, toch echt het toppunt.

Nieuw-Zeeland is een land waar eenieder ooit eens naartoe zou moeten gaan. Het land zelf is zo ontzettend mooi. En om dit dan te kunnen combineren met een stage, welke in mijn geval ook een onderdeel is van de studie, is natuurlijk geweldig! Doordeweeks druk zijn met stage en in de weekenden genieten van alles wat Nieuw-Zeeland te bieden heeft.

De mensen hier zijn helemaal top! De meeste mensen op straat zijn bereid je te helpen als je bijvoorbeeld de weg niet kan vinden. Ook zijn ze gewoon geïnteresseerd in waar je vandaan komt en wat je hier komt doen.

Het meest extreme dat ik tot op heden in Nieuw-Zeeland heb gedaan is toch wel de bridge bungyjump in Queenstown. Hierbij had ik gekozen om een ‘water touch’ te doen. Anders gezegd, dat ik het water deels in ging. De omgeving waarin de bungyjump was, was zo prachtig. Would love to do it again!

Over Stagereizen

Stagereizen is een geweldige organisatie. Vanaf het moment van kennismaking op de Hogeschool Utrecht tot het einde van je stage zijn ze er altijd om je te helpen met van alles en nog wat. Eerst met het zoeken van een stage, maar tijdens het verblijf down under zijn ze er ook altijd om je te helpen met vragen. Het feit dat ze zelf daadwerkelijk down under zitten, is toch een bijzonder groot pluspunt.

Stagiaire aan het werk tijdens haar stage in Nieuw-Zeeland

Kyra

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Multimedia & Design

Hi! Ik ben Kyra, 22 jaar en studeer Communicatie, Media & Design. Tijdens mijn stage heb ik een nieuwe website gemaakt voor het bedrijf waar ik stage liep. Check hier mijn verhaal!

Stagiaire tijdens haar buitenlandse stage in Nieuw-Zeeland

Tina

Auckland, Nieuw-Zeeland
Stage in Business Event Management

Hi there! Mijn naam is Tina. In 2017 heb ik een halfjaartje in Nieuw-Zeeland gewoond voor een vette stage: eventmanagement bij de organisatie van een groot filmfestival!

Stagiaire activiteiten gedurende een buitenlandse stage in Australië

Rosanne

Sydney, Australië
Stage in Bouwkunde

Hoi! Ik ben Rosanne. Normaal studeer ik bouwkunde in Groningen, maar nu zit ik in Sydney en loop ik mee bij een echt architectenbureau! Lees mijn ervaring hier.

>> Ga terug naar het volledige overzicht van de ervaringen.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Australië op de stage Australië pagina.
>> Kom alles te weten over stage lopen in Nieuw-Zeeland op de stage Nieuw-Zeeland pagina.
>> Schrijf je binnen een minuutje in voor de gratis stage check en bekijk jouw kansen voor een buitenlandse stage.