Het bedrijf is verantwoordelijk voor het organiseren en runnen van verschillende handelsbeurzen en evenementen in Nieuw-Zeeland. Het bedrijf is gestationeerd in Auckland, heeft tientallen medewerkers en heeft een stage evenementen openstaan.

De stagiaire krijgt hoofdzakelijk te maken met een nader te bespreken, bedrijfsgerelateerd project. De stagiaire is flexibel is zijn of haar werkzaamheden en wordt op verschillende aspecten ingezet. De stagiaire is gedurende de stage evenementen verantwoordelijk voor front office werkzaamheden, klantcontact en administratieve werkzaamheden. Daarnaast wordt de stagiaire ingezet bij marketing activiteiten zoals e-mail marketing.

Het testen en ontwikkelen van een nieuw ticket systeem is ook één van de taken waar de stagiaire mee te maken krijgt. Daarnaast assisteert de student ook tijdens de beurzen op locatie.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Access). De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast goede organisatorische skills. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1811