Het is een stage als financieel assistent bij een non-profit organisatie opgericht om het filmmaken in Nieuw-Zeeland te bepleiten en te bevorderen. De organisatie promoot de belangen van het filmmaken, bevorderen mogelijkheden voor filmmakers en organiseren workshops & seminars om het mogelijk te maken om vaardigheden van het filmmaken op te doen.

De organisatie is gevestigd in Auckland. De organisatie wordt geleid door drie Trustees, zij zijn co-directors. Zij worden ondersteund door stagiaires en vrijwilligers. Voorgaande jaren hebben zij stagiaires gehad uit Duitsland, Frankrijk, de VS en Nieuw-Zeeland.

De stagiair zal zich bezig houden met het verzoenen van maandelijkse bankafschriften, archivering van facturen, het controleren van de voorbereidingen van de budgetten tijdens de stage als financieel assistent.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede financiële skills en gespecialiseerd in boekhouding. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast interesse in kunst en cultuur, met name in filmmaken evenals event- en projectmanagement. Je bent positief, gezellig en vindt het leuk om met een klein team samen te werken.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: AU 1736