Een wereldwijd bekend bedrijf! Het betreft een financieel en HR stage bij een fondsenwerving team willen ze hun ervaringen delen met de supporters door middel van hun campagnes. Ze willen een verschil maken voor hun supporters en proberen daar dan ook anders in te zijn dan andere fondsenwerving organisaties.

De stagiair zal zich bezig houden met het helpen van het aanbieden van een aantal HR projecten en een professionele, efficiënte en accurate verwerking van financiële gegevens. Dit houdt in dat de stagiair ook assisteert met het maken van een planning, het uitvoeren en ontwikkelen van een projectplan. Daarnaast nog onderzoek doen en ondersteuning bij de rapportage van de algemene HR en Financiële activiteiten.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede financiële skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en daarnaast creatieve input in de HR en Financiële teams. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je doet dit vrijblijvend via de gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 0039 (2)