Het betreft hier een stage als Fire Engineer bij een nationale organisatie die verantwoordelijk is voor het garanderen van service op het gebied van brand- en calamiteitenbestrijding. De organisatie is een 1000+ organisatie. Meer dan 500 uitvoerende en 400 managers.

Veel nieuwe (bedrijfs-)panden moeten voldoen aan strengere veiligheidseisen om bijvoorbeeld gewapend te zijn tegen aardbevingen. Daarnaast moeten zij voldoen aan strengere brandveiligheidseisen.

De stagiaire is inzetbaar voor een breed takenpakket. Je helpt onder andere met het opzetten van voorlichtingsdocumenten voor externe consultants. Je ontwikkelt een specifiek project binnen de organisatie. Je beoordeelt bestaande informatie en protocollen in samenwerking met stakeholders en eigenaren.

Wat zoeken wij?

Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal en bent handig met een computer. Je hebt goed ontwikkelde internet skills en bent een georganiseerd type mens. Je hebt zelfvertrouwen, gemotiveerd en flexibel. Opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1813