Het betreft een HR Marketing stage bij een marketingbedrijf. De marketing ideeën en strategieën hebben veel klanten aanzienlijk geholpen met de lead-generation. Het bedrijf houdt zich bezig met het verbeteren van de online aanwezigheid van de klant, dit doen ze door lead-generation campagnes en de teksten op de website te herschrijven.

Dit zal het bedrijf op de voorgrond laten treden voor de potentiële klanten en hen aanmoedigen om actie te ondernemen. De marketing strategie zorgt voor gekwalificeerd verkeer naar de website toe.

De stagiair zal zich bezig houden met onder andere Google Adwords tijdens de HR Marketing stage. De stagiair zal veel toonaangevend materiaal moeten lezen op het gebied van Google Adwords, deze research duurt twee dagen. Daarna moet de huidige Google Adwords van het bedrijf geanalyseerd worden en verbeterd worden om het bedrijf nummer één te maken in de keywords.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede Human Resource skills. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 0014 (2)