Het bedrijf in kwestie opereert op het gebied van commercieel interieur design. Dit betreft huiseigenaren, investeerders, ontwikkelaars en vastgoed agents. Hun filosofie is om inspirerende en levendige projecten te begeleiden.

Als stagiaire zul jij tijdens je stage interieur assisteren met alle denkbare aspecten binnen de branche van interieur design. Dit bevat onder andere het bijwonen van klant meetings, klantcontact onderhouden, het werken met leveranciers en producten, het bezoeken van productleveranciers.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het maken van klantrapporten en het voorbereiden van klant presentaties in de breedste zin van het woord. Je schrijft sketch plans van huizen en maakt planningen.

Wat zoeken wij?

Ben jij creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, verantwoordelijk, vaardig in de Engelse taal, sociaal en opzoek naar een uitdagende stage? Schrijf je dan gelijk in!

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Je kan dit vrijblijvend doen via onze gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1780