Het bedrijf staat bekend als één van de leidende internationale aanbieders van integrale logistieke service en heeft een stage logistiek openstaan. Het bedrijf werk nauw samen met industriële handelsbedrijven, door de lucht en over zee.

De stagiaire analyseert gegevens uit de database, gespecificeerd per land en zorgt daarnaast voor een analyse van klanten en leveranciers. De stagiaire wordt betrokken bij het produceren en ontwikkelen van nieuw verkoop en promotie materiaal en is verantwoordelijk voor het samenwerking met externe klanten tijdens de stage logistiek.

De stagiaire krijgt ruimte om een bedrijfsgerelateerd onderzoek te organiseren en krijgt daarnaast veel te maken met de klanten database, waar hij of zij alle klanten up to date houdt met interessante informatie en updates.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste student met goede kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Access). De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal en heeft daarnaast goede organisatorische skills. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe dit vrijblijvend via de gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1851 (2)