Stage lopen in het buitenland2018-04-02T04:26:01+00:00

Stage in het buitenland naar Australië of Nieuw-Zeeland sinds 2007

Gratis stage check

STAGE LOPEN IN HET BUITENLAND

Stage lopen in het buitenland via Stagereizen

Wat doet Stagereizen precies voor jou? Wij doen er alles aan om stage lopen in het buitenland voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naast onze 24/7 assistentie vind je hier onze services op een rijtje.

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte stage in het buitenland. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Stage lopen in het buitenland? Australië of Nieuw-Zeeland iets voor jou? 

Laten we dan samen kijken naar de mogelijkheden. Vraag nu gratis en vrijblijvend een check aan om jouw kansen voor een stage in Australie of een stage in Nieuw-Zeeland  te bekijken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen voordat je een beslissing maakt. Handig toch! Bekijk ook ons stappenplan voor een duidelijk overzicht en vergeet niet om het stage buitenland blog te lezen, vol met nuttige informatie.

Gratis stage buitenland check

“Inschrijven kost je slechts een minuutje!”

Waarom stage lopen in het buitenland?

Met stage lopen in het buitenland maak je zó veel nieuwe vrienden van over de hele wereld. Wat heeft dat allemaal voor voordelen? In de eerste plaats word je hierdoor gedwongen om een andere taal dan Nederlands te spreken. Misschien leer je zelfs een woordje Portugees of Chinees, wie weet. Het kan ook nooit kwaad om een andere cultuur te laten kennen. Verken de keuken en de gebruiken van je internationale vrienden. Daarnaast heb je na het stage lopen in het buitenland ook nog veel profijt van je internationale netwerk. Hallo, gratis verblijf adresje in Zweden/ Duitsland/ Chili! Buitenlandse vrienden zijn het perfecte excuus om op vakantie te gaan. En mocht je ooit in het buitenland willen werken, dan kun je bij je internationale vrienden terecht voor tips en tricks.

Alleen Nederlanders spreken Nederlands. Je zult tijdens het stage lopen in het buitenland dus wel een andere taal moeten spreken, tenzij je naar België of een van de Nederlandse Caribische eilanden gaat. Je zult zien dat je van de tweede taal ongekend verbetert. Een taal gaat veel meer leven wanneer je het aanzienlijk gebruikt, wat je nu gaat doen door deze taal te schrijven, lezen, luisteren en vooral te spreken. Hierdoor kun je later in die taal communiceren op vakanties of in het bedrijfsleven. Ten slotte is het een waardevolle aanvulling op je cv om een tweede taal (vrijwel) vloeiend te spreken.

Door stage lopen in het buitenland, laat jij zien dat je avontuurlijk, zelfstandig, zelfverzekerd en proactief bent. Dat willen werkgevers graag zien. Je waant je in een andere cultuur, ook in een andere werkcultuur. Hierdoor word je flexibel en veelzijdig. Het behalen van een certificaat in de andere taal wordt hierna een makkie, waardoor je je cv nóg meer waarde geeft.

Naast je professionele ontwikkeling, werk je ook (ongemerkt) aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je zo veel mogelijk, maar je bent vooral op jezelf aangewezen. Uiteindelijk is dit eerder leuk en leerzaam dan eng en vervelend. Je maakt nieuwe vrienden, leert jezelf beter kennen (wat je wel en niet kan/ leuk vindt) en leert omgaan met verschillende soorten mensen. Je zult pas merken hoeveel je bent veranderd, als je thuis met heimwee zit, terugkijkend op de beste maanden van je leven.

Een stage in het buitenland is bij uitstek de gelegenheid om een land goed te verkennen. Je bent een toerist, maar aan de andere kant ook een inwoner. Het is een soort lange vakantie waarop je vooral werkt, maar ook tijd hebt voor leuke dingen. Je kunt elk weekend naar een andere stad of ander dorp. Je kunt de landen bezoeken, die om het land van bestemming heen liggen. Bij een normale vakantie moet je altijd veel keuzes maken. Wat wil je echt graag zien? Nu hoef je niet te kiezen. Omdat je ergens voor een langere tijd bent, kun je alles bezoeken wat je maar wilt. Een buitenlandse stage lijkt duur vanwege het vliegticket en de (hogere) kosten van levensonderhoud, maar als je goed rekent, kom je erachter dat het een heel voordelige manier van reizen is.

Gratis brochure

Informatiedagen

Stagereizen stage in het buitenland brochure met informatie over een buitenlandse stage in Australie en stage in Nieuw-Zeeland

Vraag onze brochure gratis en vrijblijvend aan. Zo kan je alles over een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland op je gemak doorlezen. Lees bijvoorbeeld over ons, de landen, onze pakketten en ervaringen van je voorgangers. We kunnen hem aan je mailen of voor je op de post doen.

Brochure aanvragen
Buitenlandse stage Informatiedagen over stage lopen in het buitenland stage Australie en stage Nieuw-Zeeland

Wij reizen naar verschillende onderwijsinstellingen om persoonlijk kennis te maken en jou van informatie te voorzien over stages in Nieuw-Zeeland en stages in Australië. Zie hieronder een aantal beurzen, hogescholen en universiteiten die wij regelmatig door het land heen bezoeken.

Bekijk agenda