STAGE BUITENLAND

Stage buitenland gids met handige informatie over stagelopen in het buitenlandDit is jouw kans voor een Stage buitenland. Als je straks een baan, een huis en wellicht zelfs kinderen hebt, kun je niet zomaar meer voor een lange tijd naar het buitenland vertrekken. Nu nog wel. Mis jouw kans niet!

Op deze pagina vind je handige informatie over stage lopen in het buitenland. Ook kan je een gratis stage buitenland gids aanvragen.

Stagereizen videos
Meer dan 40 videos!

Stage lopen in het buitenland

Stagelopen in het buitenland is een waardevolle en mooie ervaring. Het staat fantastisch op je CV, is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en daarnaast is het natuurlijk een geweldig avontuur.

  • Verbeter je vaardigheden – CV update gegarandeerd

  • Groei je internationale netwerk – Vrienden wereldwijd

  • Persoonlijke ontwikkeling – Word sterker en wijzer

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers internationale ervaring een meerwaarde vinden. Een stage buitenland op je CV onderscheidt jou dan ook van andere sollicitanten. Studenten die in het buitenland hebben stage gelopen vinden sneller een baan én ze ontvangen vaker een hoger startsalaris dan studenten zonder stage buitenland ervaring. Onderschat de meerwaarde absoluut niet, daarnaast bouw je ook nog een prachtig internationaal netwerk op.

TIP! Gratis stage check voor jouw stage buitenland in Australië of Nieuw-Zeeland. De aanvraag kost je slechts een minuutje.

Waarom een stage buitenland bureau?

Je vraagt het je vast af; Zal ik zelf een stage gaan zoek of zal ik een bureau inschakelen? In Nederland zijn er verschillende stagebureaus die al jaren stagebemiddeling aanbieden. Maar is het wel verstandig om hiermee in zee te gaan en wat zijn de voordelen en risico’s.

Een goed stage buitenland bureau heeft een kantoor op locatie. Zodoende heb je een goede begeleiding, word je over het algemeen in contact gebracht met andere stagiaires en heb je geen last van een tijdsverschil indien er problemen zijn. Mocht je overwegen om jouw stage in het buitenland te doen let er dan goed op dat het stage bureau dat jij inschakelt een eigen kantoor op locatie heeft.

Stagereizen heeft al sinds 2007 haar eigen hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland. Doordat wij geen gebruik maken van een ander tussen bedrijf kunnen wij een excellente service met een laagste prijsgarantie bieden. Dit is iets unieks ten opzichte van alle andere stagebureaus in Nederland die stages in Australië en Nieuw-Zeeland aanbieden. Lees meer over stagelopen in Australië en stagelopen in Nieuw-Zeeland.

Een belangrijk uitgangspunt van ons bedrijf is om uw zoon of dochter bij een avontuur naar de andere kant van de wereld zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen. Heeft uw zoon of dochter gedurende de stage in Australië of Nieuw-Zeeland extra assistentie nodig? Het Stagereizen team zal er tot aan het einde van de stage voor hem of haar zijn. Voor uw zoon of dochter gaat dit allemaal zonder enig tijdsverschil. Voor u als thuisblijver kunt u ons te allen tijde ook op ons Nederlandse telefoonnummer bereiken. Lees meer.

Een voordeel van een stagebureau is dat je in contact wordt gebracht met andere studenten. Dit is een niet te onderschatten voordeel. Organiseer jij alles zelf dan kom je wellicht te wonen onder mensen die studeren of werken. Deze hebben hele andere interesses en zijn op andere moment vrij dan jij. Via een goed bureau kom je in contact met andere stagiaires, ga je vaker op stap of op een tripje.

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Wij snappen dat een student over het algemeen kosten probeert te besparen, maar vergis je niet! Zelf een stage zoeken is een enorm tijdrovend proces en hoeft zodoende al helemaal niet kostenbesparend te zijn. Daarnaast zijn veel bedrijven in het buitenland niet bekend met stagiairs en voldoen deze niet aan de eisen van jouw studie. Kijk hier dus echt mee uit en besef dat een stagebureau persoonlijk met jouw wensen en eisen aan de slag gaat.

Ga je eerst zelf op zoek en het lukt niet dan zou het erg vervelend zijn als je wellicht voor het stagebureau te laat bent met het zoeken en je zodoende dus helemaal niet kan gaan. Wees dus zeker op tijd met je inschrijving bij een stagebureau.

Stagereizen adviseert je minimaal 3 maanden van te voren in te schrijven. Niet gevreesd. ben je al eerder op zoek dan kun je bij Stagereizen ook terecht voor last-minute stages! Echter zijn de kansen op succes hoger als jij je al eerder hebt ingeschreven.

Wellicht is dit een erg lastig onderwerp om over te beginnen als je een stage zoekt. Ook kan dit bedrijven afschrikken. Wij kunnen – net als elk ander stage Nieuw-Zeeland bemiddelingsbureau – geen stage met vergoeding garanderen. Echter proberen wij wel altijd voor onze studenten een vergoeding te bemachtigen. Doordat wij met twee pakketten werken, laten we zien dat wij er altijd naar vragen. Vaak hebben studenten dan ook geluk! Dit is een unieke service die andere stagebureaus niet bieden. In sommige gevallen krijg je stagevergoeding in de vorm van accommodatie. Stagereizen brengt de kosten voor het pakket met een stagevergoeding alléén in rekening als de waarde van de vergoeding minimaal gelijk is aan de pakketkosten. Dit kan ook in de vorm van huisvesting zijn.

Hoe regel ik mijn Stage buitenland, visum, verzekeringen, aankomst op locatie, huisvesting, hoe ontmoet ik andere stagiaires of studenten, etc? Het zijn allemaal punten die jij je op dit moment wellicht afvraagt. Het voordeel van een stage buitenland bureau is dat zij jou met al deze punten assisteren. Zodoende sta jij er dus nooit alleen voor.  Bekijk ook het complete overzicht van de stage Australië en de stage Nieuw-Zeeland services van Stagereizen.

STAGE BUITENLAND

Stage in het buitenland bemiddeling voor Australië en Nieuw-Zeeland – Stage op maat, huisvesting, visum assistentie, vliegtickets, activiteiten en nog veel meer…

INFORMATIEDAGEN

BEKIJK DE AGENDA

STAGE BUITENLAND GIDS

GRATIS AANVRAGEN

STAGE BUITENLAND ERVARINGEN

BEKIJK ZE HIER

STAGE VACATURES
DOWN UNDER

BEKIJK ONS OVERZICHT

DE LAATSTE STAGE BUITENLAND NIEUWTJES

LEES ONZE BLOG

KOALA’S, SURFERS,
COSMOPOLITAN & “MATE”

STAGE AUSTRALIË

KIWI’S, NATUUR,
LAIDBACK & “BRO”

STAGE NIEUW-ZEELAND

GRATIS STAGE
BUITENLAND CHECK

Check vrijblijvend of wij mogelijkheden voor je zien voor een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland met onze gratis stage in het buitenland check.

DEEL JE ERVARING

MAAK NIEUWE VRIENDEN

ONTWIKKEL JEZELF

STAGEBEMIDDELING

Voor iedereen is er dé perfecte stage buitenland. Wij kunnen jou helpen met een stage in Australië of een stage in Nieuw-Zeeland.

VISUMHULP

Je visum, een onmisbaar document. Het aanvragen kan een doolhof zijn, maar wij hebben dit vaker gedaan en helpen je hier graag mee.

VERZEKERING

Een passende verzekering is van levensbelang aan de andere kant van de wereld. Wij geven je hier graag deskundig advies over.

VLIEGTICKET

Er zijn veel opties voor je vliegticket Down Under. Wat moet je nu kiezen? Wij geven je tips, advies en de mogelijkheid tot een gratis quote.

HUISVESTING

Wij kennen alle ins en outs van de huizenmarkten in Australië en Nieuw-Zeeland en adviseren jou graag over passende huisvesting.

ACTIVITEITEN

Stagereizen organiseert weekendtrips, feestjes en netwerkborrels gedurende jouw stage in Australië of Nieuw-Zeeland.

Bezoek ons op een informatiedag,
stage buitenland markt of beurs

Veel universiteiten, hogescholen en MBO-opleidingen organiseren meerdere keren per jaar een stage buitenland markt. Hier kun je kennis maken met bemiddelingsbureaus en andere interessante organisaties voor jouw buitenlandse stage avontuur. Stagereizen is vaak aanwezig voor een voorlichting.

Stage buitenland markt over stagelopen in Australie en Nieuw-Zeeland
buitenlandse stagemarkt over stage Australie en Stage Nieuw-Zeeland
Stage buitenland gids stagereizen

Gratis Stage buitenland gids

Toerisme stage in AustralieNaast je professionele ontwikkeling, werk je ook (ongemerkt) aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij helpen je zo veel mogelijk, maar je bent vooral op jezelf aangewezen. Uiteindelijk is dit eerder leuk en leerzaam dan eng en vervelend. Je maakt nieuwe vrienden, leert jezelf beter kennen (wat je wel en niet kan/ leuk vindt) en leert omgaan met verschillende soorten mensen. Je zult pas merken hoeveel je bent veranderd, als je thuis met heimwee zit, terugkijkend op de beste maanden van je leven.

Rechten stage in Nieuw-ZeelandAlleen Nederlanders spreken Nederlands. Je zult tijdens het stage lopen in het buitenland dus wel een andere taal moeten spreken, tenzij je naar België of een van de Nederlandse Caribische eilanden gaat. Je zult zien dat je van de tweede taal ongekend verbetert. Een taal gaat veel meer leven wanneer je het aanzienlijk gebruikt, wat je nu gaat doen door deze taal te schrijven, lezen, luisteren en vooral te spreken. Hierdoor kun je later in die taal communiceren op vakanties of in het bedrijfsleven. Ten slotte is het een waardevolle aanvulling op je cv om een tweede taal (vrijwel) vloeiend te spreken.

Overiges stages in Nieuw-Zeeland en AustraliëDoor stage lopen in het buitenland, laat jij zien dat je avontuurlijk, zelfstandig, zelfverzekerd en proactief bent. Dat willen werkgevers graag zien. Je waant je in een andere cultuur, ook in een andere werkcultuur. Hierdoor word je flexibel en veelzijdig. Het behalen van een certificaat in de andere taal wordt hierna een makkie, waardoor je je cv nóg meer waarde geeft.

Sport stage in AustralieMet stage lopen in het buitenland maak je zó veel nieuwe vrienden van over de hele wereld. Wat heeft dat allemaal voor voordelen? In de eerste plaats word je hierdoor gedwongen om een andere taal dan Nederlands te spreken. Misschien leer je zelfs een woordje Portugees of Chinees, wie weet. Het kan ook nooit kwaad om een andere cultuur te laten kennen. Verken de keuken en de gebruiken van je internationale vrienden. Daarnaast heb je na het stage lopen in het buitenland ook nog veel profijt van je internationale netwerk. Hallo, gratis verblijf adresje in Zweden/ Duitsland/ Chili! Buitenlandse vrienden zijn het perfecte excuus om op vakantie te gaan. En mocht je ooit in het buitenland willen werken, dan kun je bij je internationale vrienden terecht voor tips en tricks.

Dier & milieu stage in AustralieEen stage in het buitenland is bij uitstek de gelegenheid om een land goed te verkennen. Je bent een toerist, maar aan de andere kant ook een inwoner. Het is een soort lange vakantie waarop je vooral werkt, maar ook tijd hebt voor leuke dingen. Je kunt elk weekend naar een andere stad of ander dorp. Je kunt de landen bezoeken, die om het land van bestemming heen liggen. Bij een normale vakantie moet je altijd veel keuzes maken. Wat wil je echt graag zien? Nu hoef je niet te kiezen. Omdat je ergens voor een langere tijd bent, kun je alles bezoeken wat je maar wilt. Een buitenlandse stage lijkt duur vanwege het vliegticket en de (hogere) kosten van levensonderhoud, maar als je goed rekent, kom je erachter dat het een heel voordelige manier van reizen is.