Het betreft een Marketing en Administratie stage bij een Audio en Muziek Productie bedrijf in Auckland, Nieuw-Zeeland. De aanpak van het bedrijf heeft voor een sterke reputatie gezorgd bij film- en tv-producenten, reclamebureaus, platenmaatschappijen en zakelijke klanten. Het bedrijf is heeft momenteel een aantal grote opdrachtgevers en groeit erg snel, de laatste drie jaar is de jaarlijkse omzet verdubbeld.

Naast de vaste werknemers van het bedrijf telt zij ook vele onderaannemers vanuit de hele wereld om muziek diensten uit te voeren en specifieke talenten te benutten.

De stagiair Marketing en Administratie zal zich onder andere bezig houden met het assisteren algemene kantoortaken, ontwikkelen van een nieuw administratie systeem, contact en boekingen met talenten en onderzoek doen naar het verbeteren van de marketingstrategieën.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Vul vrijblijvend de gratis Stage Check in en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1829