Het betreft een stage Marketing en Communicatie bij een wereldwijd bedrijf die werkt met zowel personeel en studenten uit verschillende landen. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om studenten een scala van vaardigheden aan te geven die nuttig zijn in de internationale markt. Door de mix van culturen en leeftijden bij het bedrijf geeft dit de student de kans om veel te leren.

De primaire focus ligt op studenten. Het bedrijf streeft ernaar om de beste kwaliteit in onderwijs, services en faciliteiten te bieden.

Tijdens de stage Marketing en Communicatie houdt de student zich bezig met de internationale promotie van de school. Hier gaat de stagiair onderzoek naar doen en een advies voor schrijven.

Wat zoeken wij?

Een enthousiaste en gemotiveerde student met kennis van marketing. De student heeft goede verbale en schriftelijke kennis van de Engelse taal. Je bent positief, vriendelijk en kunt goed in een team functioneren.

Deze stage iets voor jou?

Laat het ons weten als je interesse hebt in deze of een vergelijkbare vacature. Doe nu vrijblijvend onze gratis Stage Check en vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stagecode: NZ 1803