Dit betreft een uitdagende stage marketing en promotie in Auckland in de onderwijssector. Deze stage in Nieuw-Zeeland is bij een talenschool en niet zomaar eentje. Het bedrijf behoort tot de top 5 van talenscholen in Auckland. De beoordelingen zijn uitstekend en toegekend door de New Zealand Qualifications Authority.

Wat maakt dit internationale stage bedrijf uniek? De professionele visie, resultaatgerichte manier van onderwijs geven en mensgerichte en persoonlijke benadering. De educatieve diensten zijn erg uiteenlopend. Zo geeft het bedrijf Engelse lessen op elk niveau. Ten tweede kan men hier terecht voor TESL, een 4 wekend durend programma die focust op Engels in een bredere zin: het is zowel een inleiding tot het lesgeven in Engels als een vreemde taal en een intensieve cursus voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geeft het bedrijf cursussen in Business, Management, Computing, Toerisme en Business IT. Deze cursussen zijn geaccrediteerd door de Nieuw-Zeelandse overheid. Tot slot kan men zich inschrijven voor kwaliteitstrainingen. Dit is geschikt voor mensen die praktische werkervaring willen opdoen in een Nieuw-Zeelands of Australisch bedrijf.

Wat ga je doen tijdens deze stage?

  • Het marketingteam helpen bij het promoten van het bedrijf
  • Actief meewerken aan de dagelijkse taken
  • Online en offline-onderzoek uitvoeren
  • Marketingtaken uitvoeren
  • Administratieve taken uitvoeren

Deze stage iets voor jou?

Heb jij interesse in deze stage marketing en promotie of zoek je een vergelijkbare buitenlandse stage? Laat het ons weten en doe vrijblijvend de gratis Stage Check. Vermeld de onderstaande stagecode bij opmerkingen.

Stage code: NZ 1760